Afla sau recupereaza parola unui ID de Yahoo! Messenger

16 noiembrie 2008 Tutoriale ,

Majoritatea utilizatorilor serviciului de IM oferit de Yahoo! nu stiu o boaba legat de parole, metode de criptare a unei parole si alte chestii de genul asta. Ei au auzit la unu si la altul cuvantul “hacker” atribuit unei persoane care a reusit sa “sparga” (chipurile) sau sa fure parola cuiva si un beculet s-a aprins in capul lor si au inceput sa saliveze la ideea de “hacker mare si tare care face praf conturile utilizatorilor”. Bun.. si se apuca si cauta ca apucatii pe diferite motoare de cautare dupa metode de spargere a unei parole. Majoritatea din cauza naivitatii se trezesc ca raman ei fara cont.

Gata cu glumele sa vorbim de chestii serioase. Am fost intrebat des (de diferite persoane) cum se poate afla parola unui ID de Yahoo! Messenger. Pai de ce ar vrea cineva sa afle parola altcuiva? probabil un fost sau o fosta, un vecin chipes sau o vecina sexy, un idiot de coleg care va face zile fripte la scoala sau colega de banca care are niste sani frate de cazi pe spate. Au avut grija cei de la Yahoo! sa investeasca bine in criptarea si securizarea parolei unui ID dar eu am gasit o vulnerabilitate ce poate fi exploatata.

Intra aici si recupereaza-ti parola uitata/pierduta/furata sau afla parola cuiva.

Articolul are 209 comentarii.
 1. rodica

  22 ianuarie 2013

  mi-am schimbat parola de mess,pt ca cea veche o aflase cineva,si acum am uitat-o pe asta noua.adresa mea e rodicasimo07@yahoo.com. te rog frumos.multumesc anticipat.

 2. Mirtcha

  22 ianuarie 2013

  andrutzu
  ”yo sincer nu cred in aja cewa dar is curios daca imi sp cn parola de mess am mai multe dintre care si vreo 3 dr fete ) si am uitat parola la 2 dintr ele unul ar fi dydy_deny15 daca esti aja de geniu ajuta si pe mn ms”

  Dacă vorbeşti, precum scrii, trebuie să arăţi groaznic de schimonosit.

 3. tatu

  11 februarie 2013

  Buna ziua!…mi-am schimbat parola de la adresa de mail,tatu_miti@yahoo.com deoarece parola veche o fost sparta de catre binevoitori…rugamintea mea este sa ma ajutati in a-mi recupera parola noua(pur si simplu am uitat-0),… va multumesc anticipat!

 4. cata

  15 februarie 2013

  buna,cine ma poate ajuta si pe mine cu parola la id ml120978.ms!

 5. Anonymu

  09 martie 2013

  Ba nu intrati pe site…ala va sparge parola de la mess…si ati pierdut idu

 6. eco

  18 martie 2013

  esti un nesimtit eu chiar am pierdut parola si am nevoie de datele pe care le am in mail dar necazul unora distractia altora esti un nesimtzit

 7. iulika&cosmin

  10 aprilie 2013

  buna…vreau si eu sa aflu parola de la id.ul asta… studentujhon@yahoo.com. pt ca a fost sparta si nush cum sa o recuperez inapoi..ms

 8. crina

  01 mai 2013

  nu reusesc nici cum sa mi resetey sau sa aflu parola veche de la contul acesta. ma ajuti te rog. imi trimiti te rog parola pe dany.dany1319@yahoo.com

 9. sebastian

  25 mai 2013

  vreau sa iiiimi recuperez parola de la mess care a fst schimbata
  …..id-ul meu era fly_seby@yahoo.com

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *