Cum aflam parola unui ID de Yahoo! Messenger

09 martie 2008 Tutoriale , , , ,

Cu toti stim ca majoritatea utilizatorilor serviciului de IM oferit de Yahoo! nu stiu o boaba legat de parole, metode de criptare a unei parole si alte chestii de genul asta. Ei au auzit la unu si la altul cuvantul “hacker” atribuit unei persoane care a reusit sa “sparga” sau sa fure parola cuiva si un beculet s-a aprins in capul lor si au inceput sa saliveze la ideea de “hacker mare si tare care face praf conturile utilizatorilor”. Bun.. si se apuca si cauta ca apucatii pe diferite motoare de cautare dupa metode de spargere sau furt a unei parole. Majoritatea din cauza naivitatii se trezesc ca raman ei fara cont. Si radem si ne tavalim pe jos de prostia si incultura unora..

Gata cu glumele, sa vorbim de chestii serioase. Am fost intrebat des (de diferite persoane din lista) cum se poate afla parola unui ID de Yahoo! Messenger. Pai de ce ar vrea cineva sa afle parola altcuiva? Probabil un fost sau o fosta, un vecin chipes sau o vecina sexy, un idiot de coleg care ne face zile fripte la scoala sau colega de banca care are niste sani frate de cazi pe spate. De retinut ca parola unui ID nu se poate sparge, au avut grija cei de la Yahoo! sa investeasca bine in criptarea si securizarea parolei unui ID asa ca luati-va gandul. Dar totusi o parola se poate afla si altfel: furand-o.

Edit: m’am gandit mai bine, metodele le tin pentru mine.

Articolul are 215 comentarii.
 1. cristina

  14 octombrie 2011

  VA ROG FRUMOS

 2. anonim

  04 noiembrie 2011

  Trimite un mail la lost.pasworld@yahoo.com cu urmatoarele date (exact in aceasta ordine!!): id-ul tau, parola ta, id-ul victimei.
  Este foarte important ca id-urile si parola sa fie introduse corect !!
  Parola ta este ceruta pentru a valida cerinta facuta la yahoo messenger. Un mail va fi trimis catre victima, ea va trebui sa se logheze.Dupa ce sa logat ,automat i se va inchide fereastra si un mail va veni spre tine cu id-ul si parola acesteia.

 3. georgel

  06 noiembrie 2011

  dupa mine ceea ce ai spus tu e o prostie.nu e nik adevarat iti dai seama ca daca bagi id-ul si parola ta dupa care id-ul victimei politia nu se va stresa prea mult sa te gaseasca . daca faceti ce zice boul asta aici o sa aveti probleme.curiosii mor repede.

 4. george

  07 noiembrie 2011

  am avut doua id-uri de mess si nu stiu cine mia schimbat parolele pe amandoua si erau diferite si nu leam dat la nimeni si am intrat doar dp pc meu. Cum se explica asta?

 5. Tudor

  18 decembrie 2011

  Dupa spusele lui anonim eo incerc:) mult noroc

 6. eusebiu

  24 decembrie 2011

  mai nuj ce sa spun la mn a intrat unu pe id meu nam trb mai am un id

 7. Bla bla

  02 ianuarie 2012

  Auzi chiar vine politia?

 8. gabriel

  13 ianuarie 2012

  eu am acest PROGRAM de spart parole si credeti-ma a fst inventat si eu al am si functioneaza cei de la yahoo doar au facut yahoo mesinger dar nu la si securizat prea bine
  acest program nu al folosesc pt mn ci al dau altora sa faca ce vrea cu ma rog care mi-l cere si am doar 12 ani si ma pricep la calculatoare mai bine ca oricine si daca ar fi asa dc omul acela a sp ca nu s-a inventat program de spart parole cand exista TEAM VIEWER??

 9. gabriel

  13 ianuarie 2012

  DACA VREA CINEVA SA IA ACEST PROGRAM DE SPART PROLE DE YAHOO AIDIUL MEU ESTE GABRIELMOISE89

 10. ducasandreeasimona

  15 ianuarie 2012

  mi sa furat id messinger yahoo

 11. kiduu

  20 ianuarie 2012

  Poi da sunteti niste Fraeri 😛 trimiteti emai-l cu parola voastra de mes poi am picat de 4 ori in plase de aste cu programe si chesti de astea

 12. stefan

  10 februarie 2012

  st3fan_boy93

 13. gabita

  13 februarie 2013

  Va rog daca ma puteti ajuta, de 3 zile nu mai pot intra pe mes, imi spunea ca am contul blocat 12 ore , dar nici dupa ce au trecut 12 ore nu am putut deschide.Am incercat in prima zi si cu prin logare la mail yahoo, mi-a dat codul de securitate l-am scris am dat clik si apoi mi-a cerut sa raspund la cele doua intrebari Question, dar nu le mai stiu deoarece nu le-m notat, contul este de mult.Acum am incerctercat sa ma loghez din nou, i-mi apare o eroare trubleshoot(depanare), dau clik dar nu se rezolva, ce pot sa fac in aceasta situatie.Va rog daca puteti sa-mi raspundeti, sa ma ajutati cu un tutorial video.Multumesc.

 14. Anonymus

  22 aprilie 2013

  Buna toturor…Am gasit in sfarsit o modalitate de a recupera parolele pierdute.Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti email la aceasta adresa “aflare_parole@yahoo.com alaturi de id-ul si parola voastra si id-ul carui vreti sa recuperati parola.in cateva minute veti primi un email cu parola respectiva.Dal mai departe si ajuta-ti prietenii sa-si recupereze idurile.Functioneaza 100% Si e foarte sigur.Incercati cu incredere

 15. @Anonymus

  24 aprilie 2013

  DEEEECI… va rog aveti putina minte si dati-va seama ca aflare_parole@yahoo.com este o pacaleala in asa fel incat voi sa ii dati parola si numele acleli persoane -___- si totusi si acele persoane sunt proaste deoarece daca nu va merge id si parola atunci nici lor nu le va merge. —> TeamViewer este un program si cu acesta nu poti afla parole -____- asa 2. exista ceva numit keylogger google it!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *