1 martie 2007 (o umila parere)

Mkay, uite ca a venit si 1 martie 2007. Ziua in care toti baietii / barbatii alearga ca apucatii dupa flori si martisoare, deh, e timpul pentru “vrei, nu vrei Grigore, bea aghiazma”. Ce mai e nou? Ce aduce anul 2007 in plus? Sa vedem: agitatie mai mare, lume care se imbulzeste mai ceva ca la “salam moca din tir”, unul / una peste altul ca in targ sa cumpere martisoare, flori.. acolo macar o atentie.

Piata romaneasca a fost invadata de toate prostiile de 2 lei, stift-uri. Interesant este ca fetelor / femeilor le plac (cum sa nu le placa??) si romanul cumpara. Aici fac o paralela la piata romaneasca care a fost invadata de produse de 2 lei, chineze (chinejii) care se pare ca prind bine. Romanul cum e mai zgarie-branza si cauta calitate la pret mic, iar solutia este marfa de rahat adusa de afara. Ma deranjeaza ca se fac confuzii, ma enerveaza ca unii sunt mitocani si nici macar o atentie nu sunt in stare sa arate / ofere. Nu iti baga nimeni mana in buzunar pentru un buchetel de ghiocei sau zambile, dar simte-te omule macar pentru mama / sora ta.

Apoi ma enerveaza ca femeile isi fac de cap, nu e de ajuns tot anul, dar acum se lasa cu destrabalare. De la mica la mare, pe mese si in special alea mari (ai grija, mama ta poate face parte din aceasta categorie) care au posibilitate materiala. Si copii / “sotul catel” stau acasa. Ele isi fac de cap cu tipi pe jumate goi care isi bat joc de ele spre amuzamentul tipelor. “- Vai fata ai vazut? s-a uitat la mine tipul ala cu pachete de mushi pe el” sau “- Asa dragule, misca-ti fundul ala pentru mine, ia 10 RON de aici la poponet, maine nu mai dau de pachet la copil pentru scoala” si deastea. Imi aduc aminte cand imi povestea cineva, intr-un club acum 1-2 ani, cum tipii care faceau dans exotic isi bateau joc la greu de niste tipe bete, abia mai stiau sa vorbeasca, dar erau in stare sa puna bani la popou la golanasi si sa strige in gura mare cat de sexy erau tipii.

Asta e 1 martie din zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.