10 motive sa folosesti Gmail

Recent am observat pe mai multe site’uri un banner care face reclama la serviciul GMail si 10 motive care ar trebui sa te convinga sa folosesti GMail.

Avantajele GMail?

1. Viteza – Atasezi si trimiti rapid documente, poze, muzica sau clipuri.

2. Siguranta – Acces securizat si protectie eficienta impotriva SPAM-ului, virusilor si atacurilor.

3. Mai mult spatiu gratuit – Spatiu gratuit de 3.5 GB (acum au ajuns la 5GB), in continua crestere. In plus, poti atasa fisiere de pana la 20Mb la fiecare email.

4. Usor de folosit – Interfata simpla si intuitiva, in limba romana si fara reclame agasante.

5. Acces de pe telefonul mobil – Citesti si scrii emailuri pe telefonul mobil tastand http://gmail.com/app in browserul telefonului.

6. Chat integrat – Comunici prin chat direct din Gmail fara sa trebuiasca sa instalezi alte programe.

7. Integrare cu alte produse Google – Gmail este integrat cu Calendar, Picasa Web, Google Docs si multe altele. Poti accesa toate aceste produse Google folosind contul Google pe care il primesti impreuna cu Gmail.

8. Conversatii ordonate nu emailuri “la gramada” – Gmail ordoneaza automat emailurile, grupandu-le pe conversatii. Astfel poti urmari usor toate raspunsurile la acelasi subiect.

9. Gasesti orice email vechi in cateva secunde – Tehnologia de cautare Google integrata in Gmail iti permite sa gasesti imediat orice email sau chat.

10. Salvare automata – Nu mai pierde niciodata un email scris pana la jumatate, chiar daca se opreste curentul.

Parerea mea:

Eu de cand ma stiu, aproximativ 7-8 ani de cand butonez la internet, am folosit Yahoo pentru serviciul lor de e-mail. Si tot la ei am ramas si in prezent, probabil din obisnuinta si pentru ca in mare a ramas cam la fel (design’ul). GMail il folosesc foarte rar dar are cateva avantaje ce nu trebuiesc omise, ele sunt insirate mai sus.

Sfat: daca nu ai incercat pana acum GMail, merita o sansa.. poate o sa iti placa mai mult decat ce ofera cei de la Yahoo.

One thought on “10 motive sa folosesti Gmail”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.