2012, sfarsit sau inceput?

Din categoria “mistere ce urmeaza a fi descoperite”, imi voi exprima punctul de vedere in legatura cu ce se presupune ca se va intampla in anul 2012.

Mayasii au “construit” acum vreo 4000 de ani un calendar. Acel calendar a fost si este cel mai precis din lume luand in considerare cand a fost realizat. Desi ne gandim ca acum 4000 de ani oamenii erau foarte inapoiati, mayasii se pare ca aveau cunostinte puternice si precise in legatura cu spatiul, timpul, Calea Lacteii si pozitia unor stele fata de centrul galaxiei noastre. Calendarul mayasilor are 365,242129 de zile iar calendarul Gregorian pe care il folosim noi astazi are 365,2425 zile.. asta ca sa va faceti o idee cat de precis era. Dupa ani de studii si cercetari, omul modern a putut deslusi cum se citeste si cum se interpreteaza acel calendar. Interesant este ca acel calendar in 22 Dec. 2012 se termina. De ce?

Despre Mayasi stim ca au aparut brusc dupa disparitia unei alte civilizatii foarte dezvoltata – Aztecii. Parerea mea este ca Aztecii au creat acest calendar care a fost preluat apoi de Mayasi.

Iata cateva schimbari ce au avut loc in ultimul secol si care ne duc cu gandul ca in 2012 se va intampla ceva foarte important:

– un cercetator rus a descoperit ca Luna isi “construieste” o atmosfera proprie alcatuita din compusi ai sodiului. Ea se intinde in prezent pe o suprafata de 6000kmp.

– atmosfera planetei Marte creste rapid

– atmosfera Pamantului este si ea in schimbare, in straturile superioare s-a format un nou gaz care nu exista pana acum

– activitatea vulcanica a crescut pe Pamant de 5 ori din 1875 si pana in prezent

– planeta Venus sufera de o crestere vizibila a intensitatii luminoase

– campul magnetic al planetei Jupiter s-a dublat

– planetele Uranus si Neptun au suferit inversare de poli acum recent si isi maresc campul magnetic devenind tot mai stralucitoare

– campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu aproape 230% din 1901.

Cei cu “frica lui Dumnezeu” vor gasi diferite replici sa dea dar nu cred ca este vorba fix de sfarsitul lumii asa cum este relatat in Biblie.

Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar. Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice emanate din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee. Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor. Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25,920 ani, perioada considerata Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012. Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala. Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala amintita.

O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat “pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua”. Toate aceste modificari sunt ciclice si obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar.

Centura Fotonica este atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X). Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre. In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani! Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra. Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba “bataia inimii”. Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, “rezonanta Schumann” a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12Hz, nivelul de astazi. Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt doar 16 ore reale! Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi. Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, in acel “Punct Zero” se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului. Veste buna este ca sfarsitul Timpului nu inseamna sfarsitul Lumii.. semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

Se preconizeaza urmatoarele intamplari:

– intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice

– vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu

– banii vor disparea ca necesitate

– vom intra in Dimensiunea a 5-a

– ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent.

Inversarea polilor magnetici ai Pamantului va avea urmatoarele influente asupra omenirii:

– migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii

– simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice

– slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata

– modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

Efectele vor fi mai multe dar ma rezum doar la oameni. Cat o sa dureze aceasta “adaptare”? se aproximeaza ca intre 6 si 12 luni, in functie de fiecare om.

Cu ce se va alege omul dupa toate aceste schimbari?

– intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede

– folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent

– toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul

– se vor inmulti bioterapeutii si telepatii

– corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor.

Pare de domeniul filmelor SF nu? ramane de vazut daca cercetatorii s-au inselat sau nu.

14 thoughts on “2012, sfarsit sau inceput?”

  1. lol…crek saracii maiasi au murit facand calendaru si normal k nu au mai putut sa scrie pana la infinit + 1 =))))))))))))

  2. si porcii o sa zboare in 2012 nu?
    si daca nu o sa mai fie o necesitate banul atunci pt ce pu!@ mea fac facultatea de cadastru cand puteam sa fac arte? tz zt tz…nu va luati dupa rusi mai copii!

  3. “toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul” lol , vor disparea astea si vor aparea alte boli reprogramate genetic care ne vor transforma pe noi oamenii in manelari cocalari si asa incepe sfarsitul lumii , acesti mutanti genetici au aparut treptat si se inmultesc sistematic , o simpla privire in jur e de ajuns pentru a comfirma asta :)))))))))

  4. da ce ma voi vruiatzi ca mayasii sa faca calendar pana in anul “infinit + 1”?? au facut si ei pana cand au putut.. ce va e asa greu sa intzelegeti? 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.