Aeromania, aeroportul Tuzla (2015)

Pe data de 4 iulie, la aeroportul Tuzla (statiunea Tuzla, Constanta), Asociatia Regionala pentru Promovarea Aviatiei cu sprijinul Regional Air services organieaza editia de anul acesta a evenimentului Aeromania. Acest eveniment cuprinde acrobatie aeriana, concerte, targ de aviatie, expozitie de aeronave, masini de epoca si motociclete, etc.

Anul acesta si-au confirmat prezenta

1. Yakarii Acrobati – cu trei aeronave YAK 52;

2. Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobatie aviatica, cu JuKa (dupa aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul pe 24 septembrie 2014);

3. Ali Ozturk – pilotul turc care zboara cu biplanul Pitts S-2 numit “Purple Violet”;

4. Lotul National de Acrobatie – cu 5 aeronave Extra 300 si Extra 300 L, aeronavele apartinand REGIONAL AIR SERVICES (Diamond Da 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 si Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin)

5. 3 avioane supersonice MIG 21 Lancer;

6. U.M. 02040 Tuzla cu 3 elicoptere IAR 330 Puma naval, parasutistii coordonati de Adrian Constandache;

7. Blue Wings – cu 7 parasutisti ai Aeroclubului Romaniei (care vor face lansari din Airvan Ga8);

8. John Balon – cu un balon cu aer cald;

9. avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028.

Simultan, pe scena asezata in fata zonei de evolutie a aeronavelor, se vor desfasoara concertele lui Mihai Margineanu – fost elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES si ale unor trupe de prestigiu international (al caror nume nu poate fi dezvaluit inca). Publicul poate vizita zona alocata masinilor de epoca apartinand Retromobil, zona alocata motocicletelor, aeronavele in expozitie statica, balonul cu aer cald si multe altele. Pentru copii va fi amenajat si un spatiu de joaca supravegheat.

Intrarea publicului general este, si anul aceasta, gratuita. Dar pentru cei care isi doresc ceva extra pe site-ul eventim.ro gasiti bilete VIP care asigura intrarea in prima linie a spatiului public, cu acces special in zona rezervata de terase si, optional, servicii incluse (zboruri si / sau salturi cu parasuta si Hangar party). Biletele le puteti cumpara si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

Aceste informatii sunt oficiale, extrase din comunicatul lor de presa. In curand revin cu un concurs pentru cititorii blog-ului, in joc este o invitatie VIP 🙂

Fiti pe faza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.