Aeromania, Tuzla – 2015 (concurs)

Peste aproape doua saptamani (4 iulie) va avea loc evenimentul aviatic Aeromaniaaeroport Tuzla, judetul Constanta. Este deja un eveniment cu vechime, la fel ca in anii anteriori pe langa spectacolul din aer, vor putea fi vazute si fotografiate aparate de zbor expuse la sol si bineinteles nu vor lipsi superbele masini de epoca. Spectacolul aviatic se va desfasura pe pista si în fata hangarului Aeroportului Tuzla. Aeromania, editia din 2015, aduce in Romania unii dintre cei mai buni piloti de acrobatie din Europa, parasutisti, piloti de avioane si elicoptere, un super concert rock, stand-uri si expozitii. Din cate stiu este a 11-a editie a acestui eveniment, din pacate pentru mine acesta este primul la care particip si din cate am auzit o sa fie foarte frumos. Acum 2 ani de zile am mers la un eveniment cu ocazia deschiderii unei piste suplimentare la aeroportul din Cluj-Napoca, a fost o experienta interesanta si o sa pot face o comparatie cu acest eveniment. Acum o luna de zile am scris un articol pe tema acest eveniment, il gasiti aici. Probabil unii dintre voi ati vazut deja banner-ul pe care il afisez in partea de jos a blog-ului. Dati click pe el fara frica, o sa fiti la zi cu informatiile despre acest eveniment mult asteptat.

Despre aeroportul din Tuzla

Aeroportul din comuna Tuzla (Constanta) este unul dintre cele aproximativ 20 de aeroporturi din Romania (functionale), din pacate traficul este redus, dar cine stie pe viitor ce surprize ne rezerva. De exemplu in primul trimestru al acestui an au fost inregistrate 1224 de miscari de aeronave pe acest aeroport, are potential. Aeroportului Tuzla este primul aeroport romanesc cu capital 100% privat, 6200 de pasageri l-au tranzitat in primele patru luni ale acestui an.

Anul acesta, cu ocazia Galei Premiilor din Industria Transporturilor (un eveniment cu o istorie de 9 ani la care sunt premiate eforturile firmelor romanesti care concureaza cu succes companiile din Europa si care și-au demonstrat in timp standardele ridicate de calitate), aeroportul Tuzla a castigat premiul pentru “cea mai dinamica dezvoltare”. Asa cum am scris mai devreme.. are potential. Aeroportul ofera o gama larga de servicii operaționale: transport de pasageri cu avioane si elicoptere, transport charter de marfa cu avioane, ambulanta aeriana, lansare de parasutisti, reclama aeriana, operatiuni de cautare si salvare, filmari si fotografieri aeriene si inchirieri de aeronave pentru detinatorii de licente PPL. In momentul de fata aeroportul are in componenta Scoala de Supravietuire pe mare, Scoala de Pilotaj si un terminal de pasageri modern (la standarde Schengen).

Despre concurs (perioada)

22 iunie, ora 16:30 – 30 iunie, ora 24:00

Premiul

un (1) bilet VIP dublu

Intrarea la acest eveniment este gratuita, dar de anul asta au aparut si biletele VIP care ofera vizitatorilor posibilitatea sa zboare cu avionul, sa sara cu parasuta si sa ia parte la petrecerea piloților. Biletele sunt disponibile pe site-ul Eventim si in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

Pentru cititorii blog-ului am un bilet VIP dublu (permite accesul intr-o zona speciala, mai in fata) si pentru a intra in posesia lui trebuie sa lasati un comentariu (adresa de email sa fie valida pentru a va contacta in cazul in care sunteti castigator) in care explicati de ce doriti sa luati parte la acest eveniment. Miercurea viitoare, pe 1 iulie, voi alege (aleator) un comentariu castigator. Ideal este sa participe persoane majore (peste 18 ani) si care pot ajunge la acest eveniment.

Sursa imaginii: pagina de pe Facebook a Regional Air Services

3 thoughts on “Aeromania, Tuzla – 2015 (concurs)”

  1. E prima data cand particip la vreun concurs si cred ca ar fi foarte tare sa si castig. 🙂

  2. Mi-as dori tare mult sa ii fac o surpriza sotului meu, indragostit de tot ce inseamna avioane, si fetitei mele care are aceeasi pasiune (“cu cine seamana oare fetita care vrea sa zboare mai intai in cosmos si apoi sa piloteze avioane (exact in aceasta ordine)?”). Amandoi isi doresc foarte mult sa zboare si sa ia contact cu aceasta lume si cred ca ar fi o amintire de neuitat. Vom fi prezentu la Tuzla pe 4 iulie oricum, pentru ca suntem cazati in Eforie Nord in perioada respectiva si ne vom bucura de spectacol, dar nu la nivel de VIP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.