Afiseaza la status ce asculti in Winamp (Yahoo! Messenger)

Astazi am fost nevoit sa imi reinstalez Windows-ul din cauza unui virus nenorocit care s-a bagat peste toate memoriile mele flash: cardul de la telefon, cardul de la aparatul de fotografiat si in cele 2 stick-uri pe care le folosesc zilnic. Am instalat NOD32 ca antivirus in speranta ca voi scapa de porcaria asta de virus. Ma enerveaza cand sunt nevoit sa imi reinstalez Windows-ul, trebuie sa stau sa imi instalez iar toate programele pe care le folosesc des, si sunt destule. Si tot instaland programe mi-am adus aminte de vremea cand la status pe Yahoo! Messenger se afisa ce muzica ascult in Winamp, asa ca am zis sa incerc un plugin mai vechi de Winamp. Din fericire se pare ca inca merge.

Yahoo Messenger v.8.1.0 + Winamp Pro v.5.112 + MsGramp (il puteti descarca de aici, l-am pus pentru voi ca vad ca pe Google nu il mai gasesc la download).

1. Iti instalezi versiunea asta de Yahoo! Messenger;

2. Iti instalezi versiunea asta de Winamp;

3. Iti instalezi plugin-ul MsGramp;

4. Deschizi Winamp-ul, intri in setari la Plug-ins -> General Purpose si acolo o sa gasesti Yahoo! Messenger Plug-In 1.0.0 build 9 (gen_msgr.dll), dublu click pe el si va aparea o fereastra mica si bifezi Change my Y! Messenger Status apoi apesi pe butonul OK si apoi iesi din setarile Winamp-ului.

Simplu ca buna ziua 🙂

71 thoughts on “Afiseaza la status ce asculti in Winamp (Yahoo! Messenger)”

  1. mie imi apar siteuri la status in loc de melodia ce o ascult. bag pula nu mai inteleg nimic .mor de ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. Mersi frumos, merge perfect. Am cautat pe diferite site-uti programelu asta, niciunu nu mergea. Asta functioneaza perfect. Mersi inca o data:)

  3. Auzi un sfat pe care il dau tuturor oamenilor care au nevoie sa scape o data pentru totdeauna de virusi.Sfatul meu este urmatorul,eu iti recomand sa cumperi sa sa downloadezi de pe net ”Bit Defende Total Security 2010” si vei vedea ce simplu e, complet in romana si foarte simplu de uilizat dupa ce il testezi vei vedea ca nu vei mai avea nevoie de alt anti-virus si nici nu il vei mai schimba pe asta cu altul.Sper ca tiam fost de ajutor,sunt si eu un client de al lor care nu a fost platit sa spuna toate astea sau ceva de genu deci eu doar il recomand din propria mea experienta.Eu sincer lam cumparat costa cam mult dar se merita banii iar daca nu vrei sa il cumperi si vrei versiunea trial cauta pe net si gasesti.
    p.s.Bafta sa scapi de virusi

  4. JERICHO in stanga jos la winamp ai REM da-i click,iti va aparea o fereastra in care vei avea si CLEAR PLAYLIST da-i click.In stanga langa REM ai ADD da-i click iti va aparea o fereastra mica si selecteaza folderul in care ai u muzica.

  5. Am incercat toate variantele de aici si culmea…nu a mers nici una!!de ce oare?am faqt tot ce trebuia…apropo merge vreun program de aici la messenger1.0?

  6. dar cum il fac sa numai mearga?:) dak il dezinstalez…tot mere…dak reinst mess+ winamp….tot apare…ce sa fac?

  7. am si eu o problema :cand dau play la o melodie in winamp pur si simplu trece de la o melodie la alta fara sa porneasca vreo una.Ce-ar putea fi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.