Afla sau recupereaza parola unui ID de Yahoo! Messenger

Majoritatea utilizatorilor serviciului de IM oferit de Yahoo! nu stiu o boaba legat de parole, metode de criptare a unei parole si alte chestii de genul asta. Ei au auzit la unu si la altul cuvantul “hacker” atribuit unei persoane care a reusit sa “sparga” (chipurile) sau sa fure parola cuiva si un beculet s-a aprins in capul lor si au inceput sa saliveze la ideea de “hacker mare si tare care face praf conturile utilizatorilor”. Bun.. si se apuca si cauta ca apucatii pe diferite motoare de cautare dupa metode de spargere a unei parole. Majoritatea din cauza naivitatii se trezesc ca raman ei fara cont.

Gata cu glumele sa vorbim de chestii serioase. Am fost intrebat des (de diferite persoane) cum se poate afla parola unui ID de Yahoo! Messenger. Pai de ce ar vrea cineva sa afle parola altcuiva? probabil un fost sau o fosta, un vecin chipes sau o vecina sexy, un idiot de coleg care va face zile fripte la scoala sau colega de banca care are niste sani frate de cazi pe spate. Au avut grija cei de la Yahoo! sa investeasca bine in criptarea si securizarea parolei unui ID dar eu am gasit o vulnerabilitate ce poate fi exploatata.

Intra aici si recupereaza-ti parola uitata/pierduta/furata sau afla parola cuiva.

211 thoughts on “Afla sau recupereaza parola unui ID de Yahoo! Messenger”

  1. esti un nesimtit eu chiar am pierdut parola si am nevoie de datele pe care le am in mail dar necazul unora distractia altora esti un nesimtzit

  2. Buna ziua!…mi-am schimbat parola de la adresa de mail,tatu_miti@yahoo.com deoarece parola veche o fost sparta de catre binevoitori…rugamintea mea este sa ma ajutati in a-mi recupera parola noua(pur si simplu am uitat-0),… va multumesc anticipat!

  3. andrutzu
    ”yo sincer nu cred in aja cewa dar is curios daca imi sp cn parola de mess am mai multe dintre care si vreo 3 dr fete ) si am uitat parola la 2 dintr ele unul ar fi dydy_deny15 daca esti aja de geniu ajuta si pe mn ms”

    Dacă vorbeşti, precum scrii, trebuie să arăţi groaznic de schimonosit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.