Agenda telefonica

Astazi dimineata mi-am uitat telefonul mobil acasa, nu eram grabit cand am plecat, dar s-a intamplat. Fara tragedii, nu aveam telefoane de primit sau dat asa ca am stat linistit pana m-am intors acasa. Stateam si ma gandeam cum era acum cativa ani cand telefoanele fixe erau inca la moda si cine avea telefon mobil era “privilegiat”. Numerele de telefon erau usor de memorat, in fond erau cateva numerele de fix pe care le foloseai mai des.

De cand cu telefonul mobil s-a schimbat putin situatia. Numerele sunt mai lungi, agenda cuprinde peste 50 de numerele de telefon pe care nu le poti memora. Daca ai ramas fara telefon mobil si apare o urgenta n-ai scapare. Telefoane fixe gasesti din ce in ce mai rar, cartele de telefon fix gasesti doar la oficile postale (cred). Am realizat ca nu stiu pe de rost niciun numar, nici macar al membrilor din familie.

De cum am ajuns acasa mi-am salvat cateva numere importante pe hartie, nu se stie niciodata cum poti ramane fara ele.

One thought on “Agenda telefonica”

  1. este chiar indicat sa ai 1-2 numere de telefon pe o hartie in portofel. La un posibil eveniment nefericit, cineva sa iti poata anunta o ruda/cunostinta.

    pe alta parte la telefoanele cu android google face un backup pe net si poti gasi acolo toata agenda daca ai uitat sa iei telefonul dimineata cand ai plecat de acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.