Ai fost in mall?

De sarbatorile pascale am luat un scurt concediu pentru a petrece putin timp cu ai mei si ceva neamuri de revazut. Intors acasa in Cluj-Napoca m-am revazut cu apropiati/cunoscuti pentru o cafea si ceva povesti. Cand le-am zis ca am fost prin Iasi prima intrebare adresata de toti a fost daca am vazut mall-ul ala mare. In timp ce curgeau informatii despre Palas Mall, cel mai cel, eu ma uitam cu o spranceana ridicata si nu intelegeam despre ce vorbesc.

I-am linistit repede povestindu-le ca nu obisnuiesc sa-mi umplu timpul cu plimbare in mall. Inclusiv cateva rude din Iasi m-au intrebat daca le-am vazut mall-ul Palas. Nu mai tin minte de cate ori am repetat asta. Stiu ca este un obicei cu vechime in Romania, dar eu cand am bani in buzunar si vreau sa cumpar ceva de acolo ma duc. Altfel mi se pare pierdere de timp si “sange rau”.

Imi pare rau ca in viziunea unora calatoria intr-un oras nou se raporteaza la vizitat mall-uri si facut cumparaturi. De parcul Copou nu m-a intrebat nimeni, daca am vazut teiul lui Eminescu si gradina zoologica. Cum sunt drumurile, cum sunt oamenii si daca vreau sa revad orasul.

4 thoughts on “Ai fost in mall?”

  1. Nu tin minte sa fi intrebat vreun cunoscut venit prin oras daca s-a dus in mall-uri. Cora o sa fie gata in curand, ii intrebam daca l-au vizitat :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.