Ai prieten? si ce daca

De multe ori am patit ca atunci cand incep sa vorbesc cu o persoana noua se ajunge la un moment dat la prieten/a sau iubit/a. Aparent este o intrebare banala din “catalogul intrebarilor menite sa aprofundeze cunostintele si pentru crearea unui model a persoanei cu care vorbesti”. Ei bine nu e doar o banala intrebare, de cele mai multe ori (varsta nu este o variabila bine definita) cand cunosti o persoana de sex opus si iti lasa din prima o impresie buna.. vrei sa ai o legatura daca este posibil cu acea persoana. Oke si incep sa curga intrebarile din catalogul mai sus mentionat si la un moment dat vrea sa stie daca ai pe cineva sau nu. De ce? ca sa stie cum sa se comporte cu tine.

Este o prostie sa te limitezi la un anumit gen de cuvinte folosite sau expresii, sa te limitezi din multe puncte de vede ca na.. persoana cu care vorbesti are pe cineva si este legat/a de pat cu lantul. Si daca lantul este scurt trebuie sa ai grija ca o patesti. O prostie, asta este din punctul meu de vedere. Si ce daca am pe cineva? asta inseamna ca nu pot flirta cu cine vreau? asta inseamna ca nu pot iesi cu cine vreau? atata timp cat sunt constient ca exista o limita a fidelitatii si nu trec de ea.. totul este oke.

Sa nu uit de comunicare in relatie, este vitala.

12 thoughts on “Ai prieten? si ce daca”

 1. Mitica sunt scuze care nu merg.. sa fim seriosi plus ca din sutele de vizitatori/zi aici.. doar tu te’ai plans :))

  fiecare e liber sa abordeze ce subiecte vrea iar cititorii se hotarasc daca revin sau nu.

 2. mi-ar prinde bine 50 de lei, dar pas, prefer sa-l jignesc cand ma va face sa-l jignesc…si da, cred ca o sa se ajunga la asta 😀

  dar o sa ne treaca probabil…

 3. si eu detest aceasta intrebare..faptul ca ai prieten nu inseamna ca nu poti vorbi cu cineva, sau nu poti sa te uiti intr-un anumit fel….

 4. eu macar am bunul simt sa comentez … uite propun o chestie … un concurs … castigatorul are 50 de lei de la mine pe loc .. pentru cine il jigneste cel mai tare pe marius … vreau sa vad cati comenteaza la tine (apropo va dau banii dar sa fie jignire) …

 5. nu scriu pentru ca nu pot … si pentru ca nu orice rahat este material de blog … nu la mine cel putin. Ca sa numai zic ca am schimabt (iar) hostul si nu am timp sa imi pun blogul online.

 6. Gândeşte-te la altceva… Presupunem că vorbeşti cu o tipă. Care este doar amică, chiar dacă este loc de glume cu tentă sexuală. Întâmplător, te întâlneşti cu ea când eşti cu prietena ta. Iar ea nu ştie că e prietena ta… Cum o să-i pice prietenei tale?
  Desigur, e o situaţie ipotetică, dar foarte posibilă 🙂

 7. articolele tale incep sa para foarte mult cu ale unei fetite de 16 ani frustrata de interactiunea cu oamenii si acomodatul cu gandul ca va avea menstruatie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.