Ai prieten? stai departe de mine

Ma enerveaza oamenii care ajung sa fie dependenti de cineva si sunt in stare de orice din gelozie. Nu vorbesc de cazurile in care prietenul/a este prins cu altcineva. Alea sa zicem ca se mai aproprie de normal si este dreptul tau sa iti aperi “avutul”. Eu ma refer la cazurile alea penibile cand intinzi mai mult unele discutii cu o persoana care are pe cineva si se ajunge la glume cu conotatii sexuale.

Recunosc ca am patit de mai multe ori sa fiu amenintat ca patesc aia si aia daca mai continui sa vorbesc cu “gagica” vreunuia. Ce ma irita si mai mult este ca unele fete nu se pot impune cand vine vorba de viata privata si niste discutii purtate din diferite motive (obisnuita si plictiseala de cele mai multe ori) cu persoane de sex opus. Chiar trebuie sa faci ca turbatul cand doar auzi niste chestii fara sa ai vreo dovata reala? Daca acum intr-o relatie de cateva saptamani nu iti poti apara intimitatea.. cand vei fi casatorita ce vei face? Iti zic eu: raport scris saptamanal cu toate activitatile, daca se poate o sa ai si GPS in poseta ca sa vada disperatul unde esti. Asa ma scarbesc situatile astea..

Asa ca daca nu ai “dreptul” la intimitate, nu mai vorbi cu mine.

14 thoughts on “Ai prieten? stai departe de mine”

  1. Parerile sunt impartite in legatura cu gelozia. Unele persoane se simt sufocate atunci cand partenerul este gelos iar altora nu le convine faptul k partenerul nu arata k este gelos pt ca au impresia ca nu sunt iubiti…….D

  2. poate inj subconstient, pasaje din diverse carti ziare articole online, sau unit intro forma ambigua de text. se spune ca atunci cand copiezi de la unul se numeste plagiat.. si atunci cand copiezi de la mai multi se numeste cercetare. eu cred ca oamenii asta fac toata viata: cerceteaza. nimeni nu e original. original ramane mesajul..subtextul..esenta. ca intro fotografie nu? am pretentia sa stam de vorba noi3 care suntem 🙂 LIVE, face2face, coffee2coffee pentru ca unele subiecte de discutie nu sau consumat intre noi. cred ca ceea ce ai de spus merita ascultat. astept un raspuns.

  3. dumi, sunt momente in viata cand trebuie sa iei decizii grele, decizii prin care iti aperi sufletul si constiinta. unde gasesti tu liniste cand totul in jurul tau e galagie? unde gasesti un suflet curat cand peste tot e murdarie? pana cand o sa faci compromisuri si o sa faci ce fac toti ceilalti? este o viata penibila ce traim noi, tarandu-ne prin noroi pentru niste valori de plastic imprumutate. cautam aer de mister in care sa ne imbracam in fiecare zi cu speranta ca ne va face sa ne simtim importanti. suntem nimeni notorii. iar tu esti unu dintre noi! esti liber sa faci ce vrei.. iar eu, intre voi, nu voi sta.

  4. =))… vezi ca ti-am montat GPS in tocul de la pantof, microfoane in nasturele de pe maneca dreapta de la camasa, ah.. parca am pus si un minitazer in anus.

    (ps: se activeaza cand ai erectie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.