Alternative AdSense?

Un sut in fund, un pas inainte. Eu asa iau toata povestea asta de cand Google mi-a suspendat contul de AdSense pe motiv ca am incalcat politica lor. Cum am reusit? Afisand reclamele intr-un iframe, nu-i vina mea ca aplicatiile pe Facebook asa functioneaza. O sa revin cu detalii intr-un articol pe viitor. In momentul de fata ma intereseaza cum as putea monetiza un trafic de ~6000 utilizatori zilnic pe ceva aplicatii Facebook si iGoogle. Ce alternative exista pe piata din Romania si le-ati testat? Care dintre ele merita?

Apreciez ajutorul acordat, multumesc.

10 thoughts on “Alternative AdSense?”

 1. Am făcut vreo 600 lei în 2parale. Într-o perioadă de vreo doi ani 😀

  În aceeași perioadă am făcut ~5000 lei în profitshare.

  Cunosc site-uri care scot câteva mii de lei lunar din 2parale (hint: hainele se vând în draci).

  La 6k fb users/zi aș dezvolta un algoritm care combină like-urile utilizatorului cu vârsta, orașul și restul informațiilor și aș afișa reclame extrem de targetate din 2parale (de exemplu, la fete între 16-20 ani aș afișa reclame de cosmetice, la băieții peste 22-24 ce sunt într-o relație de mai mult de X luni aș afișa bijuterii și tot așa)

  E destul de greu să jonglezi cu mai multe sisteme de afiliere – asta vis-a-vis de ce a sugerat Cristi; cred că cea mai bună chestie e să te hotărești la unul, cu cât mai multe opțiuni, și să rămâi cu ăla. Recomand 2parale pentru că au ceva ce nici un alt sistem nu are: un API 🙂

 2. @ Joe cei de la google isi sterg lacrimile cu miliardele de dolari ca te-au pierdut pe tine sau pe dumi.
  @ dumi. Daca utilizatori sunt romani poti incerca afilierea 2 parale, sau propriul sistem de afiliere de la n magazine online printre care emag, altex.

 3. Emag Profitshare, 2parale?

  Depinde foarte mult și de utilizatorii tăi.

  Dacă sunt doar puști de 12 ani care nu au nici o putere de cumpărare… succes 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.