Am blog doar pentru mine

Ma uitam zilele trecute pe lista blog-urilor active din Constanta si un articol mi-a sarit in ochi. Am intrat, am citit si am vrut sa-mi dau cu parerea in legatura cu niste idei. Am cautat pana m-am plictisit o modalitate de a lasa un comentariu la postare. Initial am crezut ca sunt oprite comentarile doar pe acel post, dar nici pe altele nu se putea comenta. Eram hotarat sa-mi spun punctul de vedere asa ca am vrut sa iau legatura cu cel care detine blog-ul, sa-i las un mesaj ca nu se poate comenta si de ce a luat aceasta decizie.

Fara pagina de contact sau “despre”, fara link catre feed/rss. Atunci care mai este scopul publicarii unor articole daca nimeni nu poate comenta, daca nimeni nu poate lua legatura cu tine, daca nu se poate abona la fluxul de postari (feed/rss)?! Sunt tare curios. Adica am un blog, scriu pe el, dar nu ma intereseaza parerea nimanui si nu vreau sa ma contacteze nimeni desi este online si accidental poate da oricine peste el.

Urmarind un link am facut legatura a cui este blog-ul si cu ce se ocupa, poate va citi oful meu si va face ceva in privinta asta. Este vorba de Cristina Simbeteanu, a fost si la Constanta Blog Meet 12 cu pseudonimul Lady Morphine.

14 thoughts on “Am blog doar pentru mine”

 1. Si eu am intrebat-o la blog meet de chestia cu inchisul comentariilor si zicea ca nu-i pasa de ce au alti de zis. Imi pare o mascare, nu stiu a ce, dar e timp sa aflam :)).
  Dumi, scoate si tu mailul fetei si pune o poza ceva in loc, sau spatiaza-l, ceva, orice sa nu-i umple mailul de spam.

 2. Interesanta abordarea ei. Am mai vauzt bloguri care nu permiteau comentariile pe la cate o postare, dar nu la toate. Si fara date de contact… Un blog izolat, ingenioasa abordare. Si totusi, nu intr-atat de izolat incat sa fie privat. Vrea sa se stie ce crede si vrea sa ne arate ca nu-i pasa ce cred ceilalti. Eu o vad o rasvratita, o persoana care n-are timp de polemici, nu vrea sa comunice sau sa se contrazica prin comentarii si nu pierde timp dand explicatii. La blogmeet cum e? Vorbeste?:P

  P.S. Ma enerveaza optiune asta a ta de share care se plimba pe pagina concomitent cu scroll-ul meu. N-o poti pune in alta parte?:))

 3. Pentru acelasi motiv pentru care inca se mai tiparesc carti.
  Vrei sa imparti cu cineva si atat. Parerile le tii pentru tine.
  Iale ca un gen de wiki. De ce neaaparat trebuie si comentarii?

 4. Raspunsul este simplu. Domnisoara face economie de hartie si prefera sa il scrie online decat intr-o agenta facuta din … m-am plictisit la jumatatea comentariului 🙁 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.