Amagire

Nu ma mai iubesti.. si asta doare.

Cum poti sa fi atat de rece? cum poti sa fi atat de oarba? gandurile, sentimentele si actiunile mele nu te mai impresioneaza.. nimic nu te mai misca, esti rece si asta doare. Pe fata ma minti.. si imi zici cate’n luna si in stele.. ca apoi sa imi dau seama ca.. sa imi dau seama ca vedeam doar ce vroiam.. o amintire. Nu mai sunt acelasi om.. m’am schimbat si stiu ca si tu nu mai esti acelasi om.. aceiasi fata pe care o stiam. Si imi era teama ca o sa te schimbi.. dar nu ma asteptam sa se intample asa radical. Si am crezut ca prostul ca o sa fie bine iar.. si am trecut peste un principiu de’al meu in care distanta desparte oamenii si nu poate mentine o legatura stransa oricat de mult ti’ai dorii si ai incerca.. dar se pare ca am gresit. Stiu ca aceste randuri tu nu le vei citii.. fiind prea ocupata cu prietenii si distractiile scumpe. Si stiu ca ai ramas egoista si iti iei de la fiecare doar ce ai nevoie.. si ca o ironie.. te deranjeaza cand un prieten devine egoist.. mai ales cand te depaseste pe tine.

Nu vreau sa imi mai pun intrebarea “cu ce am gresit?”.. stim amandoi ca nu e prima data cand se intampla asta, si tot noi stim care e raspunsul: “cu nimic.. te urasc ca esti atat de bun cu mine”. Imi cer scuze ca am vazut in tine o pretendenta si o castigatoare la “piedestalul cel alb”.. ramai doar o amintire care nu ma mai doare.. ci doar imi starneste o groaza de imagini frumoase si un zambet in coltul gurii. ATAT!

10 thoughts on “Amagire”

  1. hey… sincer… uneori si putin e suficient daca intr-adevar te face fericit. si ai fost fericit. nu are rost sa mai cauti vinovatul. o parte mica din tine simtea ca si asta e posibil sa se intample.

  2. un prieten drag candva mi-a spus niste vorbe de care mereu o sa-mi aduc aminte cand: “multumeste cu ce ai, cu ce ti se ofera si sa nu ai asteptari”. nu le-am inteles pana cand am vazut singura ca avea mai multa dreptate decat mi-as fi dorit.

  3. Dezamagit de toti, ajungi inevitabil sa fii dezamagit si de tine insuti, daca nu cumva ai inceput cu tine… Be strong!

  4. Sentimentele, timpul, distanta … nimic nu se copara cu trairea de atunci … nimic nu e mai presus, nu va fost si nu va fi… oare dragostea merita atata suferinta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.