Amazing Alex si The Incredible Machine

Saptamana trecuta citeam despre ultimul joc scos de cei care au facut Angry Birds, un joc care n-are legatura cu abilitatea de a arunca pasari peste obstacole, dar ceva similar. Dupa primele print screen-uri vazute mi-am dat seama cat de bine seamana cu un joc vechi pe nume The Incredible Machine.

Imi aduc clar aminte cand eram la scoala generala si ne jucam la ora de informatica The Incredible Machine, mie cel putin mi-a placut foarte mult. Jocul iti pune mintea la lucru. Ai cateva obiecte si trebuie sa le asezi in asa maniera incat se declanseaza o reactie in lant si se aprinde un bec sau o bila de bowling daramana ceva. Un banal exemplu.

Fizica simpla amestecata cu imaginatie si multe teste pana ajungi sa termini plansa respectiva. Poate vi se pare banal, dar jocul te capteaza. Mai jos sunt doua print screen-uri la jocurile de care vorbeam, The Incredible Machine se putea juca numai pe calculatoarele cu sistemul de operare Windows. Tehnologia de acum le permite dezvoltatorilor de jocuri sa ruleze acelasi joc pe mai multe tipuri de dispozitive: telefon mobil, tableta, browserul calculatorului.

Ati apucat sa jucati Amazing Alex sau The Incredible Machine?

amazing-alex-si-the-incredible-machine-01 amazing-alex-si-the-incredible-machine-02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.