Angajatul saptamanii

Cu toti stim ca relatia cu colegii de munca se destinde prin glume care sunt menite sa descreteasca fruntile :)) iar productia este mai mare.

Mai in gluma sau nu.. am surprins 2 colegi imbracati la fel astazi.. ei se certau (in gluma) care dintre ei e mai chipes :)) asa ca le-am facut poza si am zis sa aflam parerea “publicului”. Lasa un comment si spune’ne care e mai chiparos :))

9 thoughts on “Angajatul saptamanii”

  1. Mdea deci pe Angajatul nr 2 l-am intalnit doar odata, nu pot sa-mi formez o parere dupa o prima intalnire ( sa-i zic asa ). In schimb Angajatul cu nr 1 este insuportabil. Deci pana la urma cine l-a ridicat la rangul de angajat??? E prea mult spus angajat. Mai ales nr 1. Un 0,05 mai degraba. Si nici fatza nu prea inspira prea multa incredere, sau mai bine zis nu prea inspira =)))))). Oricum super treaba, iar adminu chiar face niste poze super tari. Multa bafta angajatului nr 1 si stie ca are, ca doar ii permite statutul. Apropo: y know were you live. =)))

  2. Eu votez cu angajatul number 1!!! e preferatul meu :)) Traiasca Gigi (cunoscut si sub numele Ovidiu de unii prieteni :D)

  3. Bai cine e cu angajatul 2 ca vreau sa-l prind…..frate dc ai chef de glume nu ti-ai gasit omul….sper s ane intalnim cat de curand

    Angajatul cu nr 1

  4. hmmm….yo zic ca Mircea arata mult mai bine;))si e super de gasca:P…asta ptr ca il cunosc destul de bine:))pupici:*tine’o tot asa:P:*..si sunt de acord cu oana ..asa muncitzi voi:-W??din kuza asta merge netul aiurea,nu??:-W??:))joke!!

  5. pai s avedem….eu am fost colega de facultate cu gigi si s ar putea spune ca parerea mea ar fi subiectiva….dar incerc sa fiu obiectiva si spun intr adevar ca gigi arata mai bine….fara subiectivitate!!!va salut…sunteti originali oricum….dar totusi , asa munciti voi?:D:D:D:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.