Aruncati hartia doar la cos

Weekend-ul trecut am petrecut de 1 mai prin Bucuresti cu niste prieteni, intr-o toaleta de la hostel era lipita hartia din poza de mai jos pe bazinul cu apa. Am mai vazut astfel de mesaje prin toalete si tot incerc sa gasesc o explicatie. Bun, singura chestie care imi vine in minte: evitarea infundarii scurgerii. Dar sa fim seriosi, la un hostel unde sunt cazati aproximativ 20 de oameni oare cata hartie igienica se foloseste (sunt mai multe toalete) si ar putea infunda teava de scurgere?

Acum iesim din sfera logicii, oare cine a avut idea aia geniala? Adica in loc sa arunc “paginile scrise cu ura la necaz” ei ma indeamna sa le asez peste altele maro sau galbene. Oameni buni, nu este igienic, voi realizati? Mai ales ca vine vara si “paginile” alea se imput imediat, o sa fie insectar in toaleta aia 🙂

Astept alte explicatii, poate imi scapa ceva si voi stiti mai bine.

2 thoughts on “Aruncati hartia doar la cos”

  1. La fel ne-a zis si noua proprietara de la pensiunea de la Vulcanii Noroiosi. Ei cred ca se refera a nu arunca servetelele cu care te speli pe maini, sa nu fie multe, sa nu se infunde. Aia cu care te stergi la cur neaparat se arunca la wc, caci poate duce macar atat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.