Ascunde informatiile nefolositoare, Facebook

Facebook este site-ul de socializare unde am cunoscut oameni noi sau mi-am reantalnit vechi colegi sau prieteni. Uneori folosesc chat-ul pentru a schimba cateva impresii, uneori urmaresc ce a facut fiecare in ultimul timp si cam atat. Toti avem in lista de prieteni persoane care exagereaza cu like-urile si share-urile la te miri ce prostii. Cel mai mult ma enerveaza imaginile cu texte “motivationale” sau lectii de viata. Este de ajuns sa ai in lista cateva persoane de genul asta si nu te vei plictisi uitandu-te cum ti se umple wall-ul cu toate prostiile.

Ne stim de mult timp, nu pot sa te scot din lista de prieteni, dar pot ascunde ce informatii primesc de la tine. Asta este scopul articolului de fata, poate unii au aflat deja de aceste optiuni puse la dispozitie de facebook. In imaginile de mai jos sunt explicati pasii pentru a ascunde informatiile primite de la o persoana. Facebook pune la dispozitia utilizatorilor o lista de prieteni numita Acquaintances (cunostinte).

Intrebari?

cum-ascunzi-informatiile-nefolositoare-de-pe-wall-facebook-01 cum-ascunzi-informatiile-nefolositoare-de-pe-wall-facebook-02 cum-ascunzi-informatiile-nefolositoare-de-pe-wall-facebook-03 cum-ascunzi-informatiile-nefolositoare-de-pe-wall-facebook-04

3 thoughts on “Ascunde informatiile nefolositoare, Facebook”

  1. Oricat de invatateti ne dam noi nu trebuie sa uitam ca multi intra azi in contact pentru prima data cu facebook si alte retete de socializare. Cunosc cazuri care au facut cursuri ca sa aprinda un calculator, deci..

  2. Sunt mulți care n-au habar și fraierii, în loc să facă asta, șterge omul cu totul. Lasă-i frate doar status update-urile importante și gata.

  3. Intrebari nu, dar comentarii am…Trebuie sa fii cretin sau prost cu diploma sa nu stii cum sa faci asta. Pana la urma, nu e mare inginerie, sau nu e greu de descoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.