ASE Mall (confiscate Constanta)

De cateva zile cautam perdele, draperii, bare de metal si suporti de prindere. A venit momentul sa scapam de jaluzelele din casa pentru ca arata mai mult a birou decat a casa unde se locuieste. Am vizitat cateva magazine de profil, ne-am “actualizat” cu preturile la materiale si ce costuri presupune o astfel de schimbare.

Pana acum nu am gasit exact ce cautam, asa ca am intrebat pe la cunoscuti despre magazine cu o diversitate mai mare. Asa am ajuns la confiscate, zona Halta Traian, pe strada Interioara 1. Nu credeam ca mai exista genul asta de magazine cu produse “confiscate”. Din cate imi aduc aminte, acum multi ani, in astfel de magazine gasesti cam de toate. Asta pana sa apara mall-urile si magazinele cu produse chinezesti. Este vorba despre un tip de magazin cu vechime in Romania. Am ramas surprins sa aflu ca dintr-o hala amarata acum a rasarit ditamai mall-ul cu parter si doua etaje, ma bucur ca s-au modernizat, cel putin de afara asa pare. Cei care au fost la confiscate acum multi ani isi aduc aminte cum arata acolo, era o hala vai de capul ei intr-o zona moarta a orasului.

M-am invartit putin pe acolo si pana la urma am ajuns la etajul 2 unde se vand perdele si draperii. Langa este si o croitorie unde se pot face modificari la materialul cumparat din magazinul asta imens. In cazul in care va intereseaza, tot in mall-ul asta se gasesc covoare, cat vezi cu ochii. In partea stanga este intrarea pentru etajul 1 si 2 iar in partea dreapta intrarea pentru parter si subsol.

La etajul 1 este in continuare un magazin cu produse “confiscate” care arata izbitor de mult cu un magazin cu produse chinezesti. Nu va lasati pacaliti de aparente, am vazut multe produse cu preturi aproape la fel ca in hypermarket-uri. In magazinul asta se gasesc produse de tot felul, de la prosoape super subtiri si ieftine pana la tablouri, prize, becuri.

ase-mall-confiscate-constanta-01 ase-mall-confiscate-constanta-02 ase-mall-confiscate-constanta-03 ase-mall-confiscate-constanta-04 ase-mall-confiscate-constanta-05

One thought on “ASE Mall (confiscate Constanta)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.