Asta este valoarea mea

Mda.. asta este valoarea mea.. atat merit si atat primesc. De cand naiba e asa dificil sa zici unui om verde in fata ceva? ne pretam la sms’uri sau in cel mai bun caz un telefon pe fuga sau o conversatie pe messenger si ne spalam pe maini iesind cu basma curata cica dintr’o relatie. Nu sunt ceea ce cauti? ah.. scuza’ma ca nu am fost si pentru tine un catelus care da din coada cuminte langa fusta ta si jongleaza spre amuzamentul tau.

In fine.. o mie de vorbe nu mai valoreaza nimic.. la fel ca scuzele tale.

8 thoughts on “Asta este valoarea mea”

 1. Merita postul asta? Cred ca ai in viata si persoane care te respecta mai mult de atat… si chiar tu spuneai ca “iti dai seama ca ai ceea ce cautai chiar langa tine, dar cand va fi prea tarziu”…

 2. “…iesind cu basma curata”
  gresit
  poate s-a vrut a spune
  “…iesind cu basmaua curata”
  sau
  “…iesind basma curata”

  sorry

 3. “Cobori in jos lucreafar bland”, sau “Hai urca sus la mine” sunt procedee artistice asa ca nu cred ca trebuia sa il corectezi.

 4. Sunt lucruri pe care nu-ți vine să le spui uitându-te în ochii cuiva și adopți o altă cale… Cea mai simplă pare a fi messul. Acolo nu știi starea celuilalt, nu o vezi, doar o bănuiești… Dar nu sunt de acord că adoptând altă cale decât face to face ieși basma curată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.