Asternuturile iti simteau lipsa astazi

M-am trezit cautandu-ti trupul firav pe sub cearceaf. Cred ca a fost doar un vis ce avea sa se termine urat pentru ca nu am stiut sa pretuiesc ce aveam. Te-am avut alaturi, in bratele mele te cuibareai si iti ascundeai chipul uratit de rimelul intins pe obraji.

Asa a fost scris? sa te pierd pe nesimtite precum apare ceata dimineata? Cu ce am ramas? urme de parfum pe asternuturile mele ce inca iti simt lipsa. Ingenunchiat imi aprind o tigara si privesc spre geam, acolo obisnuiai sa iti sorbi cafeaua de dimineata in timp ce priveai trecatorii. Intodeauna erai imbracata doar cu o camasa de-a mea prin care reuseam sa iti vad intimitatea mica si proaspat rasa. Esti departe si acolo vei ramane, eu am ramas in trecut alaturi de alte amintiri de care nu vrei sa iti aduci aminte.

Dar toate trec, indiferent ca sunt bune sau rele. Incepand de astazi ma voi ridica din noroiul in care am decazut. Imi voi continua obiceiurile care m-au facut atat de cunoscut si gandul ca te-am avut ma va intari sa merg mai departe.. spre varf.

9 thoughts on “Asternuturile iti simteau lipsa astazi”

 1. Si totusi, e curios cum se vand cartile de duzina… gen Aventurile unei prostituate la la .. Belle de Jour/Nuit, tot felul de piese de teatru – vezi Josephine, o alta tarfa trista… ;;) Da’ voi esteti niste sensibili, papusilor…

 2. Da are dreptate Laura ca nu au sunat prea bine cele doua fraze dar sa zicem ca asa ai simtit tu si te-ai exprimat liber.In mare a fost ok ……..mi-a placut.

 3. “…si iti ascundeai chipul uratit de rimelul intins pe obraji…”

  “…prin care reuseam sa iti vad intimitatea mica si proaspat rasa…”

  La frazele astea doua eu cred ca puteai sa expui si altfel chestiunea. Sa le exprimi in alte cuvinte care sa imbrace ideea principala.
  Talentul era mai bine subliniat daca deduceam noi esenta din cuvinte, nu daca o expui atat de brut.
  Mi se par lipsite de estetic exprimarile astea doua. 😀 De delicatetea cu care era frumos sa povestesti de domnisoara pe care o mai vrei alaturi…
  Dar ma rog, e realitatea ta, expusa ad-literam.
  O fata vede altfel lucrurile astea 😀 Sau cel putin eu…

 4. ddumi: vezi ca am scris un post despre cum te’am pierdut
  ddumi: am recunoscut oficial
  ddumi: :))
  iOAN: lol? dar… nu m-ai pierdut inca scumpule.
  iOAN: inca te iubesc nesuferitule

  (textul este un pamflet si trebuie tratat ca atare)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.