Astia sunt oamenii

Care este una dintre cheile succesului ca blogger? sa te certi cu diferite persoane. Publicitatea de orice natura (asa cum am zis si la Constanta Blog Meet 3) iti aduce trafic, curiosii acceseaza link’ul/link’urile si hopa explodeaza traficul si numarul de vizitatori.

Si pentru ca unele persoane au probleme cu subiectele pentru posturi, cauta nod in papura si se leaga de cineva. De cele mai multe ori se pune si un link catre “victima”, sau isi varsa nervii scriind si jignind pe acel cineva si se merge pe burta. Am patit de multe ori ca persoane cu care interactionez in viata de zi cu zi (am o viata sociala sa stiti) care imi citesc si blogul, dupa un post plin de draci la adresa cuiva, sa fiu intrebat daca ma refeream la el sau la ea sau ce s-a intamplat. Si ca sa ma scald in orgoliul meu masculin (persoana de care vorbesc in seara asta, numele chiar nu conteaza) il anunt ca am ajuns de la aproximativ 3.000 la peste 17.000 vizite pe luna conform statisticilor wordpress, asta ca o comparatie cu statisticile afisate de el intr’o rubrica la vedere vizitatorilor. Roxana rade acum de mine ca ma “laud” cu asta.. dar este o realizare si o rasplata pentru ultimele 3 luni de blogging. Nu stiu de ce scriu asta, probabil ca sa imi demonstrez mie ca sunt mai bun decat altii mai vechi in breasla si care se bat cu pumnul in piept ca King Kong. Este si un banc: “eu Tarzan.. puternic, facut gaura noua”. Cine se prinde e tare 😉

Numai bine.

12 thoughts on “Astia sunt oamenii”

  1. :)) ma faci sa rad, in primul rand eu nu am scris nici un comentariu la postul tau si in al doilea rand nu mi-am schimbat parerea chiar daca tu te-ai dat lovit.

  2. da, ddumi, acuma eu sunt imoral, deci chiar daca tu si roxana v+ati dat seama ca ati scris niste imbecilitagti aoclo, in loc sa recunoasteti ca ati gresit, acuma va indoiti de moralitatea mea… ce ipocrizie…

  3. well nu imi aduc aminte sa fi fost chiar lacromogen mailul, era o simpla intrebare daca vrei sa facem un schimb de linkuri si atat, sa nu exageram. Cat despre statistici, stiu ca tu esti avid dupa trafic.. sau poate ma insel. Iar postul tau a fost comentant si criticat asa cum trebuia, indiferent ca era vorba de Roxana sau alta fata.. nu iti spala rufele in public.

  4. Da, pentru dragii cititori ai acestui blog sa stiti ca la mine se referea. Lasand la o parte faptul ca a trebuit sa citesc de 3 ori materialul inainte sa inteleg cu merge cu topica frazei s.a.m.d (cu cine ati facut limba romana nu stiu), te anunt ca te iei de mine absolut aiurea.
    Ddumi, nu ma intereseaza statisticile tale, esti liber sa zici ce vrei, numai ca iti aduc aminte ca acum 2 luni mi-ai trimis un mail lacrimogen in care vroiai si tu bietul de tine un blogroll. La care ti-am spus ca nu cred in tipul asta de trafic, prin care pui pe cineva in blogroll numai pentru ca iti aduce 2-3 unici pe zi, chit ca nu iti place. Asa ca nu te da tu lupul moralist in situatia.
    Cat despre povestea cu tine, roxana si materialul de la mine pe blog, pe care ati fost in stare sa o aduceti pe culmile jenibilismului (ceva gen OTV), i-am spus si eu, iti spun si tie, nu e vb. despre voi, nu ma pasioneaza nici viata ta personala nici a roxanei. Cu astea inchei, pentru ca nu merita sa mai imi bat capul cu voi. Vreti sa intelegi bine, nu vreti sa intelegeti, tot bine… E treaba voastra

  5. cred ca m-am prins de faza cu tzaranu…daca e cum cred eu, atunci imi pare rau de fata aia care o fi…iar rating pe baza scandalului? hmm…oare sa fi tu ala? ca mai mereu te iei de cineva…

  6. tarzan asta nu prea nimereste gaura. nu e mare nenorocire sa te iei de cineva, doar sa nu faci din asta o obisnuinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.