Atractia dintre barbat si femeie

Se stie ca este o lege a fizicii in legatura cu corpurile si acea forta exercitata pentru atragerea sau respingerea altui corp aflat in vecinatate. Nu intru in detalii, cine a fost atent la orele de fizica stie ce vorbesc eu aici.

Fiecare om emite feromoni. Ce sunt feromonii?

“Feromonii sunt secretii chimice pe care corpul le produc pentruu a comunica cu cei din jur. Acestia sunt bine investigati in regnul animal deoarece au rol important in comportamentul acestora, chiar si in procesul de procreere al speciei. Oamenii de stiinta au descoperit ca si comporamentul uman este foarte mult influentat de aceste substante chimice invizibile.

Cercetatorii stiu ca mirosul subliminal – feromonii – influenteaza dezvoltarea animalelor, cum se intalnesc, cum se atrag si cum isi hranesc descendentii. Recent, oamenii de stiinta au descoperit ca si la oamenii se intampla acelasi lucru. Aceste mirosuri pot accelera pubertatea, pot controla ciclul menstrual al femeilor si chiar influenteaza orientarea sexuala. Feromonii ne spun in subconstient cine sunt membrii familiei si cine ne sunt straini, iar pe mame le ajuta sa-si creasca copilul. Mirosurile subliminale influenteaza foarte mult viata sexuala, dezvoltarea creierului, ceea ce tinem minte si modul in care invatam (James Kohl – cercetator).”

In cazul oamenilor, feromonii sunt emisi si receptionati prin intermediul unui mic “receptor” aflat in nas. Feromonii responsabili pentru atragerea sau respingerea persoanelor de sex opus sunt emisi de corpul nostru in functie de diferite cazuri, de exemplu atunci cand nu esti interesat de niciun partener/a.. coprul tau va emite feromoni care atrag persoanele de sex opus. In cazul in care esti singur/a si esti in cautare de partener/a.. organismul tau va emite feromoni care vor respinge persoanele de sex opus. Asa se face ca atunci cand ai prieten/a sau pur si simplu nu iti bati capul in cautarea unui partener/e.. numarul admiratorilor/lor creste, iar cand esti singur/a si in cautare de partener/a.. ca un facut parca nu se uita nimeni la tine.

4 thoughts on “Atractia dintre barbat si femeie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.