Au inceput pregatirile pentru sarbatorile de iarna (2018)

Un lant de magazine de tip discount, fondat in Germania, s-a gandit sa fure startul pregatirilor pentru sarbatorile de iarna. Nu este o gluma, din pacate. Desi suntem la jumatatea lunii octombrie, desi vremea este destul de calda (~20 de grade Celsius) pentru aceasta perioada a anului, acest lant de magazine s-a gandit ca este in regula sa vanda de pe acum produse pentru sarbatorile de iarna (inclusiv bomboane pentru brad). Cu doua luni inainte pentru ca.. pot?!

Sunt uimit, desi nu ar trebui, pentru ca a devenit un obicei sa vezi produse specifice sarbatorilor de iarna sau pascale pe raft in magazine cu mult timp inaintea sarbatoriilor propriu-zise. Intrebarea este: sunt oameni care isi fac stoc de bomboane pentru brad din luna octombrie? Acum serios vorbind, lasand gluma la o parte. Zilele trecute, prin vestul tarii, lumea se bronza la piscina iar pe rafturi vezi dulciuri pentru Craciun.

Ce te mai impinge foamea de bani sa faci, cred ca le-ar conveni sa vanda din vara daca se poate aceste dulciuri pentru brad, pentru ca logica.. si-a luat liber astazi.

au-inceput-pregatirile-pentru-sarbatorile-de-iarna-2018-01 au-inceput-pregatirile-pentru-sarbatorile-de-iarna-2018-02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.