August in Vama Veche

De ceva timp discutasem cu Alex si stabilisem ca intr-un weekend sa dam o fuga prin Vama Veche ca si asa nu prea am fost vara asta. Exact cand nu te astepti apar probleme si in cazul meu problema a fost banii. Cheltuielile s-au ridicat peste salariu asa ca am fost nevoit sa raman acasa chiar daca Alex s-a suparat. Totusi am avut noroc sa ma intalnesc cu un vecin din bloc (Mitica) care mergea in Vama Veche asa ca m-am bagat si eu. In fond era vorba de cateva ore si banii pe care ii aveam imi ajungeau. Puhoi de lume prin Vama (cum ma asteptam). Ne-am dus tinta la Stuf sa dansam si sa bem cum nu mai facusem de mult. Si toarna bere, energizant, whisky si vin. Si am dansat si m-am simtit super bine. Dimineata pe la 4-5 m-am retras si eu la somn desi mai rezistam. La gramada romanii stiu sa se distreze si fiecare incearca sa faca caterinca cat curpinde si de orice. Caterinca nu in sensul rau ci prin dans si vestimentatie.

Nu o sa stau sa povestesc/detaliez dar o sa mai spun ca am cunoscut 2 fete din Bucuresti care mi-au lasat o impresie foarte buna si mi-ar placea sa ne mai intalnim la o gura de MD si tigari pe stomacul aproape gol 😀

One thought on “August in Vama Veche”

  1. salut .. in primul rand vreau sa imi cer scuze pentru ca comentez . m-ar interesa un schimb de linkuri , blog-ul meu are pagerank4 , si as fi incantat daca m-ai adauga pe Yahoo Messenger la id-ul teddy.devil . multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.