Baietii sunt insensibili si perversi

De cand am inceput sa o las mai moale cu injurii si critica constructiva la adresa unor categorii de oamenilor si cunoscutii m-au mai slabit cu intrebari de genul “de mine vorbeai in post-ul ala?” sau “despre cine vorbeai ma? e cunoscut/a?”. Din start va anunt ca aici pe blog ma descarc, sunt prea diplomat si cu bun simt uneori ca sa spun omului in fata cum este. De aceea prefer sa ma descarc aici si poate cineva va trage si niste concluzii constructive.

Supararea mea de azi vine din interactiunea cu o categorie de fete ce nu mi-au fost la inima niciodata. Tipic sexului frumos, desi de multe ori au cam tot ce isi doresc niciodata nu vor fi multumite. Nu e de ajuns ca fraierii din bun simt sau pentru ca te plac iti  platesc consumatia, nu este de ajuns ca te duci la gratar cu degetul in cur sau dupa 10 minute de mers pe jos te plangi ca o tartita grasa si obosita. Baietii pe care ii intalnesti nu sunt pe plac. Cand vrei unul cu bani dai de unul fara bani, cand vrei unul frumos dai de unul mai urat, cand vrei sentimente dai de unu care te vrea doar pentru pat. Saracuta de tine, esti tare nedreptatita ca baietii profita si isi bat joc de bunatatea ta. Toate atentiile si mocangelile credeai ca sunt o mana cereasca? Ma enervezi cand te plangi ca unu a profitat de tine si te-a vrut doar pentru pat. Plm, ti-a placut ca altfel nu stateai asa ca nu te mai caca pe tine. Banii castigati din salariu nu se duc la distractii, chit ca ai 300 RON in poseta, lasa ca plateste fraierul. Banii tai sunt doar pentru cosmetice si accesorii.

Baga-ti mintile in cap si accepta realitatea, roata e rotunda si realitatea e asa de cruda si nedrepta uneori.. mai mult decat te plangi tu acum.

6 thoughts on “Baietii sunt insensibili si perversi”

  1. Din pacate,din nefericire,tot aia,Marius, ai dreptate.Doar cu o adaugare,nu toate sunt asa…si padurea fara uscaturi ar fi cam searbada.E nevoie si de astfel de ‘femei’,altfel nu ai fi putut distinge cele bune de cele rele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.