Barbatii

Da, ala e titlul, dar nu te astepta la o lista cu relatii ori pozitii, e doar o incercare de a-mi pune ordine in ganduri. Si nu femeile sunt dificile si greu de inteles, barbatii sunt.

Au momente in care nici nu vor sa-si imagineze ceva pentru ca nu vad ei un rost in asta, si momente in care se poarta ca niste copii de gradinita pentru ca s-au indragostit si lumea e a lor. Ei nu vor sa faca greseli, si cand se intampla sa nu le iasa ceva – prefera sa se prefaca “despre ce vorbesti? nu s-a intamplat nimic!”. Noi, fetele, zambim acum pentru ca stim cat de speriati sunt cand te saruta pentru prima data, cum li se schimba expresia fetei cand le spui ca-i iubesti, cata durere pot sa indure in tacere. Ei scriu cantece frumoase si nu vor sa ceara ajutorul cuiva, se joaca pentru ca le place sa castige…

Capitolul fosti: Unul vrea sa facem sex, e plecat de multa vreme in UK, ne stim de 4 ani, am avut o relatie cand off cand on si el spune ca se oftica rau ca noi n-am facut-o niciodata. Nu sunt chiar atat de curioasa, iar el va trebui sa traiasca si el cu “p-asta am ratat-o”.

Actualul a gasit destul curaj sa-mi dezvaluie de dimineata un mic amanunt al vietii sale – nu a fost solo dintotdeauna, e divortat de vreo 6 ani… Holly crap… Brusc – varsta conteaza. Nu ma pune pe ganduri faptul ca a uitat sa-mi spuna de la inceput chestia asta, ci existenta unei foste sotii. Ex girlfriend – ok, poti sa te obisnuiesti cu “mi s-a stricat PC-ul vii sa mi-l repari?”, dar ex wife… astea de ce au nevoie?

Capitolul male friends: Unii dintre ei sunt mai ceva decat prietenele mele. Ei daca au probleme in viata sentimentala, nu-ti spun ce ii deranjeaza sau doare nici daca i-ai lega de calorifer si i-ai biciui si sunt nervosi si deprimati si orice ai zice – ii calci pe coada.

Capitolul irationalitati – adica acei oameni care iti fac mintea sa o ia razna si inima sa bata nebuneste: mi-am impus sa pastrez distanta, pana la urma nici eu nu sunt atat de nebuna incat sa ma duc cu bratele deschise inspre o persoana care arunca in mine cu pietre.

Da’ imi plac toti, pentru ca vorbim despre orice, sunt amabili, se bucura cand am timp sa iesim pe undeva si ei nu se leaga de cum m-am machiat azi, si cel mai importanta sunt altfel decat majoritatea barbatilor.

One thought on “Barbatii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.