Barbatii sunt lenesi si egoisti

Se zice ca barbatii sunt mai predispusi sa devina lenesi, dar si femeile. Barbatii si femeile sunt egoisti, mai mult sau mai putin.

Inainte de a comenta ceva, te-as ruga sa te gandesti bine la toti/e barbatii/femeile pe care ii/le cunosti si apoi sa iti expui punctul de vedere.

6 thoughts on “Barbatii sunt lenesi si egoisti”

 1. Eh.. uite ca intr-un final ai mai lasat si tu un comentariu pe aici desi nu cred ca era cazul sa subliniezi lenes si egoist, asta e parerea ta care in afara de blog nu cred ca mai ai si alte activitati pe internet deci ai timp sa scrii posturi kilometrice.

  Sa ma dea disparut? cine? cum? :))

 2. Faptul ca ti-ai expus pararea in post atat de “subtire” preferand sa generalizezi in loc sa argumentezi dovedeste ca esti “LENES”. Si ca ai scris totusi ceva pentru ca vizitatori blogului tau si abonatii sa nu te dea disparut dovedeste ca esti si un pic “EGOIST”.
  Deci….
  The defence rests ! :)))))))

 3. daca stai sa analizezi mai bine,toti oamenii sunt egoisti,pana si cel mai mic gest altruist este facu pt a te simti bine,deci pt binele personal:)

 4. barbatii sunt egoisti….se gandesc in primul rand la ei…si daca mai au timp…si la altii. specific ca e regula sa se intereseze din 10 in 10 min ce face prietena…si daca nu face ceva pt EL atunci ies scandaluri. Marea pare a certurilor dintre cupluri sunt initiate de EL. cat despre lenes, cati barbati exista care isi ajuta nevasta/prietena in gospodarie, care shtiu cat costa un kg de cartofi sau care shtiu la cate grade se spala bumbacurile la o masina de spalat? sincer acum….

 5. Parerea vine de la o femei, deci e norma;…

  Barbatii nu stiu la cate grade se spala bumbacul, cu ce detergent, daca trebuie sa fie luna plina sau nu si altele asemenea… Si enormal! Ca doar femeile spala mai des decat ei, deci au ceva numit EXPERIENTA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.