Barbatul din zilele noastre

Traim intr’o lume in care majoritatea baietilor/barbatilor sunt nesimtiti. Si aici vorbesc de nesimtire crasa amestecata de multe ori cu impertinenta si de cele mai multe ori din partea unor persoane … ma abtin. Si din ce cauza am inceput toti sa fim asa rai, egoisti si uraciosi unii cu altii? Sa fie din cauza educatiei? sau pur si simplu toata lumea a inceput sa o ia razna si devenim pe zi ce trece tot mai rai? De cunoasterea si aplicarea regulilor nescrise care se aplica in conversatia cu o persoana de sex opus nu mai vorbesc.. lipsa totala de bun simt. Oare cum vor creste copii care traiesc intr’un astfel de mediu?

Mai are rost sa aduc aminte si de libidinosii care clanxoneaza fetele/femeile pe strada? si deschid geamul pe jumatate si fac propuneri obscene sau chiar perverse? Sau acei membri ai sexului tare care traiesc doar pentru a mai penetra o gura sau un vagin..

Cand ai fost ultima data un gentiloman? cand ai vorbit ultima data frumos cu o domnisoara/doamna pe care desi nu o cunosteai te’ai purtat civilizat si asa cum se cuvine? Cand ai fost un barbat model ultima data? sa stii ca nu ma refer la acea “barbatie” care chiar nu conteaza atunci cand vine vorba de comunicare cu persoanele de sex feminin.

Sunt satul de mizeria asta..

One thought on “Barbatul din zilele noastre”

  1. daca tu esti satul, sexul feminin deja nu se mai face auzit. si te intrebi de unde atatea variatii de rautate…
    you scrub my back and i’ll scrub yours 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.