Blog Meet 5 – Prezenta

Deci data pana la urma o veti alege voi: 11 sau 18 iulie la ora 17:00 sau 18:00 in IQ (pe Lahovari, langa Pulse). Pentru cei care nu stiu cum arata terasa mai jos este un filmulet scurt. Mesele se vor aseza in cerc ca sa ne vedem toti la fata, stiu ca oricum nu va este dor de mine da na.. :))

Pentru a evita surprizele o sa facem o lista de pe acum cu cei care doresc sa vina ca sa stim cum planificam mesele si scaunele. Va deranjeaza daca o sa purtati un abtipild alb cu numele vostru si adresa blog-ului pe piept? nu de alta dar ca sa stie fiecare cu cine vorbeste pentru ca vor fi si fete (fetze) noi.

Daca sunteti cuminti o sa primiti si un suvenir (transpiram lucrand la asta).

Intrebari sau nelamuriri aici.

9 thoughts on “Blog Meet 5 – Prezenta”

  1. Se poate spune prezent si daca nu esti trecut in catalog? Sunt acasa (in Constanta) in zilele alea si ar fi pacat daca l-as rata.
    Deci?

  2. 11 sau 18, oricare works for me. ideea cu numele blogului ii tare buna, am vrut sa sugerez de data trecuta, ca e naspa sa nu stii cu cine conversezi. deci, da. 🙂

  3. stai sa se stabileasca intai data si o sa mai fie un post cu lista celor prezenti, banere, poza de pe google map si alte detalii 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.