Blog Meet 5 – ultimele detalii

Se pare ca nu prea se omoara lumea sa vina la blog meet sau probabil din comoditate nu au lasat un comment prin care sa anunte intentia de a se prezenta. Cei putini la numar care au comentat la postul in care trebuia aleasa data intalnirii au hotarat ca pe 18 iulie e cel mai bine si asa a si ramas. Toate detaliile despre blog meet 5 le veti gasi in acest post.

Blog Meet 5

Data: 18.07.2008

Ora: 18:00

Locatia: IQ (pe Lahovari nr. 152 langa Pulse – zona spitalul Mare)

Bloggeri prezenti: Catalin, Sergiu, Sorin, Iulian, Andrei, Ela, Bec & Ligia, Tiberius, Roxana, Cosmin, George, Laura, Costin, micu’TZU, Vali, Alex, Despina, Ana, Vanessa, Diana, Vali, Cristi, Narcisa, Sandra

Comentantori prezenti: Calavera

Colaboratori: Catalin

Harta: vezi poza de mai jos

Promovare: vezi bannerele de mai jos

Ne vom filma, ne vom fotografia si vom rade impreuna pentru ca suntem o mana de oameni cu o pasiune comuna: blogging. Daca vrei sa iti intalnesti vizitatorii/comentatorii poti sa iei cu tine 1-2 sau daca ai un prieten/a care vrea sa isi faca blog sau vrea sa cunoasca bloggeri usa e deschisa dar sa nu uiti sa “semnezi” prezenta persoanelor printr’un comentariu aici. De ce asa? pentru ca sunt locuri limitate la terasa si sa nu avem surprize ca nu vor fi locuri destule.

PS. astept “semnarea” prezentei printr-un comment in care imi dati si numele vostru ca sa stiu ce trec pe abtipilduri. Pentru a evita neplaceri din cauza locurilor insufieciente o sa va rog sa veniti singuri, fara iubit/iubita catel si purcel.

PS2. Apelez la voi pentru stabilirea unor eventuale subiecte ce pot fi discutate in particular sau intr-o gramajoara de oameni dornici sa schimbe o impresie si experienta acumulata pana acum. Sa nu uitam ca in fond Blog-ul nu este doar un jurnal.. pentru unii. Aceste discutiile nu sunt obligatorii asa ca nu va speriati ๐Ÿ™‚

banner-blog-meet-5-albastru banner-blog-meet-5-verde blog-meet-5-harta

71 thoughts on “Blog Meet 5 – ultimele detalii”

  1. Din pacate sunt plecat cu admiterea (la Iasi), de unde va scriu acum si va anunt ca e foarte frig si ca degerez p`ci deci nu pot ajunge. Oricum sigur ne vdm la nr. 6 ;))

  2. Diana momentan gandim un plan pentru paharele alea si pana atunci o sa te multumesti cu abtipildul ๐Ÿ˜€

    Joe.. pe fiecare abtipild va fi trecut numele si dedesubt linkul la blog ๐Ÿ™‚ asa ca nu pot fi 2 Ioni cu acelas link catre blog

  3. Tocmai de aia cred ca nimeni nu o sa puna numele pe pahare. Ddumi, intrebare: Daca sunt 2 de George sau 2 Diane…scrii “George 1”, “George 2” sau ce faci?

  4. Si eu sunt acea diana care urma.Daca sunt scrise numele noastre pe pahare,inseamna ca sunt paharele noastre si putem sa le luam acasa,nu:))?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.