Blog Meet 6 – ultimele detalii

Au trecut cateva luni de la ultima intalnire a blogger-ilor constanteni si dintr-o discutie am reusit sa materializam o intalnire intr-un loc relativ oke. De ce zic relativ oke? pentru ca din punctul meu de vedere nu este nici de fite dar nici ultima bomba cu pietris pe jos si bere indoita cu apa la pahar de plastic (prietenii din Vama stiu).

Organizatori: eu si Bebe (cu locatia)

Lista de participanti: ddumi, Bebe, Marius Nicolescu, Napster, Pisica in Bocanci, LittleBro si Ligia, Raiqa, Despina, Staicu Ionut, Stefan Alexandru, Marian P., Catalin Nicolescu, DordZbor, AshtrayGirl13, BigNija, Laura Driha, Skreach, Mitica, Mihai, Iualian, Sagi, D3vilGirl, Boboque, Valydo, Joe, Pacutz, George, Ana, Rogue, Narzarom, Saliery, Burca Paul si Catah, Cosmin, Sykander, Oana, Crash, Leonardo Teleanu, Ana (semnati-va printr-un comentariu prezenta sau intentia de a veni).

Locatia: La Bebe (Satul de Vacanta, vis-a-vis de casa Prahova – referinta Cuptorul cu placinte)

Data: 21 decembrie 2008

Ora: dupa 17:00 (ramane de vazut)

Capacitate: 60 locuri (aproximativ)

Banner: vezi imaginea de mai jos

Vreau sa va zic cateva detalii din capul locului:

– NU va exista o lista cu subiecte de dezbatut

– participantii trebuie sa aibe blogul de cel putin 3 luni

– NU exista limita de varsta

– NU te va incolti nimeni daca esti nou la astfel de evenimente

– NU se intalnesc fruntile incretite ca sa discute despre monetizarea blog-ului, SEO si alte detalii tehnice

– DACA totul descurge oke, ne placem, avem gusturi comune si ne imprietenim.. o sa ne intalnim si la o seara cu mult haz, dans si voie buna + premii si jocuri surpriza (daca reusim sa gasim un sponsor).

Scopul este sa facem un recesamant al blogger-ilor constanteni si sa ne vedem la fata. Bisericutele sunt acceptate :)) ca doar asa unii pot discuta.. problema lor. Fara fite si gesturi copilaresti.. sunt cateva fetze pe care le-am vazut la Blog Meet 2 dar apoi au disparut din lista de particiepanti de la Blog Meet-urile ce au urmat.

Sa nu uitati sa luati o atentie mica (cadou) pentru tombola, mosul anul asta ii viziteaza pe toti. Desi e criza financiara in lume.. baba danseaza :))

Orice sfat este bine venit.

204 thoughts on “Blog Meet 6 – ultimele detalii”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.