Blogging in Romania

Se pare ca fenomenul Blogging a inceput sa ia amploare pe zi ce trece, zeci de bloguri romanesti se nasc zilnic, dar dupa un an de zile doar 10-20% maxim inca il mai au sau isi bat capul sa posteze ceva pe el.

De ce ne facem blog?

Ori pentru ca am vazut la cineva si ne-a placut si avem acea sclipire ca si noi putem sa scriem la fel de frumos si adevarata noastra valoare poate fi apreciata de altii, ori pentru ca trecem printr’o perioada mai grea dupa o despartire si aveam inspiratie sa scriem iarĀ  un blog ar fi locul ideal unde ne putem exterioriza si impartasi durerea cu alte persoane, ori pentru ca e la moda si nu e greu deloc sa dam copy/paste la content.

Blogging, o resursa in curs de exploatare?

Mai nou, diferite site’uri care vor sa iasa si mai in fata, sau pentru a’si creste numarul de vizitatori sau din alte motive care oricum tot pe acolo bat toate, s-au apucat sa organizeze diferite competitii si concursuri.. care e mai frumos, care are mai multi vizitatori, care are talent mai mult la scris si multe alte criterii.

Viitorul fenomenului Blogging?!

Generatia care si-a inceput activitatea pe internet cu ajutorul mIRC’ului, stie acum unde s-a ajuns. Toate bune si frumoase pana au inceput sa apara copii si lamerii facand prapad si alterand termenul de mIRC’ing. Nu sunt impotriva progreselor, dar unele dintre ele pot “distruge” acel “mediu/fenomen” sau il pot propulsa si mai mult in topul preferintelor utilizatorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.