Bunatati de la ceainarie

In fiecare dimineata beau o cana cu ceai verde, am mai scris despre aceasta decizie anul trecut. De cateva zile cautam saculeti pentru ceai vrac ca sa mi-l prepar la munca, nu-mi plac treburile facute pe fuga dimineata. Eram in centru si am dat de un magazin specializat in ceaiuri si tot ce tine de prepararea lor.

De cand am intrat in magazin am fost intampinat de un miros fin de ceai si caldura in privirea angajatilor. Mi-au dat informatii, am degustat ceai negru si mi-au multumit la casa cand am platit 15 lei pentru o cutie cu 100 de pliculete goale pentru ceai. Nu stiu daca i-ati calcat pragul vreodata, in Constanta stiu ca au un magazin in Maritimo Shop Center. La casa mi-a sarit in ochi un bol cu ravase asa ca am ales unul spre amuzament. Mesajul este in engleza si germana iar prajiturica crocanta si dulce.

Am ramas surprins placut de cate informatii am primit si urari de “va mai asteptam pe la noi”, “cu multa placere” sau “va invitam sa serviti un ceai alaturi in ceainarie”. Vand ceaiuri vrac sau la punga, betisoare cu zahar pe ele, fructe invelite in ciocolata si multe altele. Pentru bautorii de ceai este un paradis.

Data viitoare stiu de unde imi voi procura ceaiurile, mi-au facut o impresie foarte buna.

bunatati-de-la-demmers-teehaus-01 bunatati-de-la-demmers-teehaus-02

3 thoughts on “Bunatati de la ceainarie”

  1. Word! Despre ceaiurile lor numai de bine, am servit un Japan Cherry şi m-a lăsat cu un gust intens de cireşe pe papilele gustative. Bine că mi-ai adus aminte de ei, că mă tot ţineam de ceva vreme să trec să cumpăr neşte marfă de la ei 😀

  2. In Maritimo pe langa magazin au si ceainarie. Merg saptamanal sa beau ceaiul acolo. Musai s ate duci si mai ales sa discuti cu Dhamninda (cel care detine ceainaria). E o gazda extrem de primitoare si omul e o adevarata wikipedia a ceaiurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.