Cand ai vazut ultima data un film la cinema?

Azi aveam de gand sa ies sa fac niste poze, dar vremea nu a fost de aceasi parere asa ca s-a intundecat inca de dimineata. Ce poti sa faci pe o vreme inorata cand vantul bate cu putere? pai te cuibaresti intr-un loc acoperit si sorbi ceva cald.

In timp ce planuiam unde sa iesim mi’a trecut prin cap ca nu ar strica daca vedem un film la cinema, o chestie pe care nu am mai facut’o de cativa ani buni. Zis si facut, m-am intalnit cu Veve si am fost sa vedem Mirrors in Cityplex – Tomis. Nu va imaginati cat de tare poate fi interiorul decorat, zici ca esti in alta lume.. chiar intr-un mic orasel si te plimbi pe un bulevard.

De ce nu mai merge lumea la film

– pentru ca e prea scump? (12 RON / biletul – studentii/elevii au o reducere de 20%)

– pentru ca il pot lua de pe internet si il vad acasa

– comoditate

– alte motive care nu imi vin in minte mie acum.

Sigur o sa mai merg pentru ca este o experienta pe care o uitasem.. si cine nu stie mie imi plac filmele (adica sunt un cinefil).

4 thoughts on “Cand ai vazut ultima data un film la cinema?”

  1. Cityplex e decent, dar eu tot tanjesc dupa Republica. Alta e atmosfera intr-un cinema mare de 800+ locuri si alta e intr-o cutie cu maxim 100 de locuri, unde stai cu genunchii la gura.

  2. Nu vreau sa par aiurea, dar in cityplex nu as merge nici eu. E naspa. Am fost de doua ori,si mi-au ajuns.
    In bucuresti, in hmultiplex.ro ma duc cam de 2 ori pe luna,cand am timp.

  3. nici eu nu am mai fost demult la un film. Ai mai putea adauga acolo ca in multe orase mai mici nu exista cinematograf. Ultima oara am fost in Multiplex la oradea, e super, au o sonorizare super tare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.