Cantitate neglijabila

Presupun ca deja stai jos, daca fumezi recomand sa iti aprinzi o tigara, sa bei ceva si sa citesti, apoi sa meditezi.

Copilarie, adolescenta, tinerete. Te-ai gandit ca nu ii pasa nimanui de problemele tale? Lumea nu se opreste ca te doare ceva sau ti-a murit cineva drag, ca regreti ceva, ca te macina ganduri, regrete, pareri de rau. Te-ai gandit ca uneori ai vrea sa schimbi ceva? Cand ai impresia ca esti prea bun sau prea rau si nu te comporti asa cum trebuie cu cei apropiati, ca unele persoane merita mai mult si altele mai putin. Ai fost pus in ipostaza de a alege intre bucuria ta si a celor din jurul tau? Ai facut macar o data un sacrificiu de sine? Ai lasat de la tine ca sa ii fie cuiva drag bine? Te-ai pus vreodata pe locul 2? Ai simtit ca uneori ai fost prea bun, prea rau, ca trebuia sa faci ceva mai mult sau mai putin, ca strofocarile tale nu isi au nici un rost sau nici nu au avut vreodata?

Iarta-mi greselile de orice natura, iarta-ma si uita-ma. Ieri am fost al tau, azi sunt liber. Ce ai fost, ce esti si ce vei fi: pamant si energie.

2 thoughts on “Cantitate neglijabila”

  1. Poate am simtit toate cele de mai sus…Dar consider ca la timpul acela au fost deciziile mele, foarte bune pentru situatia aceea!

    Si cu cantitate neglijabila…nu se opreste lumea in loc, dar totusi, ceva se intampla in jurul tau. si nu exista treaba ca nu’i pasa nimanui de tine… Unora le pasa, doar ca nu sunt persoanele pe care le-ai dori tu…

  2. …din codru rupi o ramurea /ce-i pasa codrului de ea ?/adevarul e ca am devenit cantitate neglijabila toti de la A la Z..incotro ne rostogolim nu mai e cazul sa ne intrebam, vise si idealuri sfaramate,calcate in picioare ,salbatic infrinte in numele a ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.