Card farmaciile Catena

In Romania exista mai multe lanturi de farmacii, de fapt farmaciile sunt prezente in orice cartier sau intersectie din tara asta. Fiind o concurenta atat de mare fiecare incearca prin diferite metode si mijloace sa atraga cat mai multi clienti. In fond este o afacere si trebuie sa prospere altfel nu-si justifica existenta.

In ultima perioada suntem asaltati de reclame la farmacia Catena cu sloganul “farmacia inimii tale”. Zilele trecute am avut ceva pastile de cumparat si eram curios daca exista diferente mari de pret intre lanturile de farmacii. Pentru ce aveam eu nevoie preturile erau aproape la fel. La o farmacie Catena am fost intrebat daca doresc un card pentru reduceri. Farmacista mi-a explicat ca avand card de la ei pot beneficia de o reducere intre 11 si 22% indiferent de produs. Prin completarea unui formular simplu (datele tale si aria de interes medical) ti se inmaneaza un card simplu. Nu trebuie sa arati vreun act de identitate, se merge pe incredere presupun. Cardul este o bucata de plastic cu o serie. Pentru a beneficia de gratuitate afisezi cardul farmacistei care ti-l scaneaza.

O reducere de 11-22% nu-i de colo, mai ales pentru nevoiasi sau pensionari, dar putini stiu care este pretul platit. Sistemul asta de carduri este folosit si de lanturile de supermarket-uri. Orice achizitie este monitorizata si se fac statistici despre comportamentul cumparatorilor. In felul acesta se poate aproxima ce gusturi are detinatorul cardului, tendinte, produse mai cautate, in ce perioada sunt folosite anumite produse si alte informatii statistice.

Nimic nu este gratis, informatia inseamna putere. Reducerea este aproape insesizabila pentru farmacie, oricum pretul de achizitie este mai mic decat cel afisat la vanzare.

card-catena-lantul-de-farmacii-01 card-catena-lantul-de-farmacii-02

3 thoughts on “Card farmaciile Catena”

  1. Farmacia inimii, face preturile mici si mai mici. Pe drcu, vrajeala eftina. Eu sunt cu inima si de cativa ani depind de medicamente. Unul contra anginei, unul vasodilatator, unul anticuagulant, unul contra colesterol si unul pt respiratie. Astea ma tin in viata la recomandarea cardiolog care ma vede periodic.Pt ca nu locuesc la oras rog diverst concetateni navetisti sa-mi le cumpere Lunar ma costa 20-30 lei Acum, venind iarna m=am hotarat sa mi le procur pt 3 luni. Surprza neplacuta la bani. Aceleasi medicamente, dupa socoteala mea ar fi costat cel mult 100 roni ( 30*3 ) La catena m-a costat 160 roni. Unde este nene preturile alea mici care devin si mai mici ? Mare vrajeala ….mare pacaleala …mare deziluzie . si asta cu cardul de fidelitate Alo Catena, alo Stela, alo Arsinel, dece mintiti poporul cu televizorul ?

  2. fratilor si eu am auzit de aceste reduceri la farmacia catena cu acest card despre care si eu vroiam sa-mi fac acu cu vreo 2, 3 anainte dar ceva am observat ce ma anpedicat pe cand ma uitam pe acel formular de a copleta datele am observat mai sus codul acela care scria 999 la care daca al antorci invers se observa ca este 666 semnul antihristului la care multa lume se pate pacali si asa se pierd miii de suflete.eu am antrebat daca se poate schimba acest cod la card sau se poate anula ancaz ca nai stiut.ei au zis ca nu se poate.si ca la toate farmaciiile catena este asa.eu mam angrozit .si nam mai completat formularul numai cand am vazut am aruncat picsul din mana pe masa ancat mam si molisit tot .de aceia trebuie sa anunatati toate autoritatile si sa publicati aceasta nelamurire de care trebuie anstintata casa de asigurari de sanatate.si sa anulezze toate cardurile de farmaciiile catena si cardurile care contin acest cod precum vam scris mai sus ca noi nu santem de acordd an niciun fel va multumesc……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.