Cartea tinerelor gospodine (1988)

Titlul cartii zice totul. Este o carte cu informatii practice pentru tinerele gospodine. De la amenajari interioare, culori si pozitia mobilei, pana la retete culinare, sfaturi pentru gatit, servit mancarea, imbracaminte, exercitii fizice, ce trebuie sa faci la diferite evenimente acasa (onomastici, musafiri, etc.) si altele.

Astazi aceste informatii se gasesc in zeci de reviste, nu stiu daca exista carti cu atatea informatii importante adunate laolalta. Am rasfoito putin si mi-au placut sfaturile despre alimente si preparate culinare. Cum sa conservi diferite alimente, trucuri sa pastrezi vitaminele cat mai mult timp, cum sa amesteci diferite alimente si altele. Apoi mi-a placut rubrica despre amenajari interioare, desigur ca m-am raportat la gusturile generatiei parintilor nostri, dar sfaturile sunt foarte utile.

Cartile sunt o comoara si nu ma indur sa le arunc chiar daca sunt vechi, de fapt mai ales ca sunt vechi. Aceasta carte, pe langa multe altele, le am de la o cunostinta care a vrut sa scape de ele. O carte utila de 170 de pagini, publicata de editura Ceres si care a costat 13 lei.

cartea-tinerelor-gospodine-1988-1 cartea-tinerelor-gospodine-1988-2 cartea-tinerelor-gospodine-1988-3 cartea-tinerelor-gospodine-1988-4 cartea-tinerelor-gospodine-1988-5 cartea-tinerelor-gospodine-1988-6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.