Cartela prepay de la Orange

De aproximativ o saptamana am o cartela de Orange. Numarul nu l-am facut public printre cunoscuti pentru ca nu am un telefon in care sa bag cartela. I-am zis tipei de unde am luat cartela ca sunt interesat de o extraoptiune cu minute si SMS-uri gratuite in retea si mi-a recomandat un pachet. Am zis sa-i dam bice. S-a chinuit ea ceva, a sunat la call center la ei si dupa 10-15 minute s-a rezolvat. Ma enerveaza la culme ca sunt bombardat cu SMS-uri, de exemplu daca imi verific creditul (*133#) primesc 4 SMS-uri si in fiecare mi se zice cat credit am, ore in retea (DA! minutele in retea sunt afisate sub forma de ora, adica am 10 h 0 min 0 sec in retea), minute nationale si SMS-uri ramase. La Vodafone primesc aceste informatii intr-un singur SMS, la Orange se pare ca e mai greu.

Dupa cateva ore constat ca nu am SMS-uri gratuite in retea asa ca am sunat si eu la call center sa vad ce s-a intamplat. Se pare ca duduia care mi-a activat extraoptiunea a ales una fara SMS-uri, tipa de la telefon a fost draguta si mi-a zis ca poate anula extraoptiunea respectiva si creditul imi revine (PS. ei afiseaza creditul in euro centi, de ex 150.53 EUROcenti in loc sa zica 1,55 euro). Dupa nici 2 ore sunt bombardat iar de SMS-uri si aflu ca am primit banii inapoi de la extraoptiunea precedenta care a fost anulata. Mi-am activat eu o extraoptiune cu 600 minute si SMS-uri in retea la 6 euro/luna. Probleme nu au mai fost sau cel putin asa credeam eu, din cand in cand verificam cate SMS-uri mai am si am observat ca nu am minute in retea asa ca ieri am dat iar telefon la call center si dupa 15 min de asteptari (m-a saturasem de melodia care se tot repeta pe fundal) mi-a zis o domnisoara ca s-a gresit ceva cand s-a facut anularea primei extraoptiuni si activarea celei curente. Practic mi-au luat 6 euro si mi-au dat doar SMS-urile fara minutele in retea. Am zis bine, si ce facem? m-a informat ca voi primi si cele 600 de minute gratuite in retea. Dupa cateva ore am fost bombardat iar cu SMS-uri (8 la numar) care ma informau ca mai am cativa centi credit, apoi ca extraoptiunea cu 600 min + SMS in retea a fost activata, creditul actual (nu mi-au umblat la bani) si ca am 10h 0 min 0 sec in retea si ~700 SMS-uri.

Deci si-au recunoscut greseala si m-au rasplatit activandu-mi extraoptiunea din nou pe banii lor chiar daca eu am consumat vreo 500 de SMS-uri. Mie imi convine si sper sa nu mai am probleme pe viitor. Ramane de vazut..

relatia-mea-cu-orange-cartela-prepay-01 relatia-mea-cu-orange-cartela-prepay-02 relatia-mea-cu-orange-cartela-prepay-03 relatia-mea-cu-orange-cartela-prepay-04 relatia-mea-cu-orange-cartela-prepay-05 relatia-mea-cu-orange-cartela-prepay-06

8 thoughts on “Cartela prepay de la Orange”

  1. vad ca la cosmote nu este nicio publicitate pe pagina asta ;)) ia sa-i fac eu ceva… e perfect cosmote-ul ! (sarcasm:D ) serios vorbind nu m-am plans niciodata de cartela, un SMS pentru o cerere efectuata, un SMS destul de explicit cat sa obtii pe scurt si clar informatia dorita. mai vrea careva sa ii detaliez ceva ?;)) oricum, sunt multumita de cartela cosmote si indeosebi de extraoptiuni !

  2. La Vodafone nu se intampla asa, nu ca as vrea sa zic ca Vodafone-ul ar fi mare smecherie, dar cand le-am dat e-mail (un soi de plangere in scris) ca nu mai doresc sa primesc mesaje publicitare pe mobil 3 m-au sunat sa le confirm ca nu mai primesc mesaje publicitare, chiar daca domnul de la primul apel rezolvase deja treaba.

    Anyway sper sa-ti mearga Orange-ul, chiar daca este o alegere nasoala ca mobile provider.

  3. Da ma, acu pe bune, sunt foarte ciudate planurile tarifare pe la Orange, foarte foarte user-unfriendly.

    A, si da si tu un rand nou ca ai 1-2 cuvinte pe un rand si restu propozitiei pe celalalt.
    Sau modifica-ti in admin textarea de la post tot la 635px width.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.