Castiga un voucher – Break The Code (Constanta)

Ai sansa sa castigi un voucher si posibilitatea de a evada din camera Abstracta de la Break The Code impreuna cu maxim 4 prieteni. Acum aproape doua saptamani am evadat alaturi de cativa bloggeri din Constanta, in 58 de minute am gasit solutia la toate ghicitorile si jocurile bine pregatite de cei doi asociati. Din punctul meu de vedere este cea mai moderna si bine pusa la punct camera de evadata din oras. S-a investit mult, doar o persoana perfecionista putea sa-si lase amprenta pe design-ul si ideile inovatoare pe care le veti descoperi in aceasta camera. I-am gasit si pe Trip Advisor, au cateva recomandari pozitive de la clienti care au reusit sa evadeze.

Impreuna cu echipa de la Break The Code ofer un voucher cadou unui cititor al acestui blog, in special pentru cei interesati de o experienta de genul asta la care vor sa mearga cu prietenii. Ma gandeam sa adaug un mic joc logic acestui concurs pentru a va pregati pentru ce veti gasi in aceasta camera, dar sincer nu vreau sa va stric surpriza. Pentru a participa la concurs trebuie sa scrieti un comentariu in care detaliati de ce ati vrea sa evadati din camera Abstracta de la Break The Code. Este important sa participe doar persoane care pot ajunge in oras pentru a evada din aceasta camera, voucher-ul cadou are o perioada de valabilitate si trebuie folosit in maxim o saptamana dupa ce intrati in posesia lui (daca veti fi ales castigator).

Perioada concurs

07 august, ora 21:30 – 12 august, ora 24:00

Premiul

un (1) voucher cadou pentru 2 – 5 persoane

Pe data de 13 august voi face public castigatorul actualizant acest articol (voi alege comentariul cel mai frumos), am rugamintea sa folositi o adresa de email valida pentru a va putea contacta daca veti castiga.

Castigatorul

Castigatorul voucher-ului este Cristi, sunt sigur ca se va bucura de aceasta experienta 🙂

One thought on “Castiga un voucher – Break The Code (Constanta)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.