Castiga un voucher – The Escapers (Constanta)

Saptamana trecut am avut ocazia sa evadez pentru prima data dintr-o camera (Da Vinci), este vorba de fenomentul ce ia amploare si in Romania: escape room. Mai multe despre aceasta experienta cititi aici.

Impreuna cu The Escapers (constanta) ofer un voucher cadou unui cititor al acestui blog, in special pentru cei interesati de o experienta de genul asta si vor sa mearga cu prietenii. Mai jos gasiti doua imagini atasate, prima este un indiciu pentru a doua imagine unde trebuie sa gasiti solutia. Pana vineri 29 mai, primul comentariu cu solutia corecta (si motivul pentru care doreste sa castige acest voucher cadou) este castigator.

Perioada concurs

22 mai, ora 19:00 – 29 mai, ora 24:00

Premiul

un (1) voucher cadou pentru 2 – 5 persoane

Pe data de 30 mai voi face public castigatorul, am rugamintea sa folositi o adresa de email valida pentru a va putea contacta daca veti castiga. Leonardo Da vinci este cunoscut pentru inventiile sale si modalitatile de a condifica mesaje, asta este un indiciu pentru concurs ca sa stiti de unde incepeti.

Succes!

castiga-un-voucher-the-escapers-constanta-01 castiga-un-voucher-the-escapers-constanta-02

3 thoughts on “Castiga un voucher – The Escapers (Constanta)”

  1. raspunsul meu este : cryptex .
    motivul meu este de a ma lansa intr-o lume a indiciilor, de a ma simti precum un detectiv al amanuntelor , indiferent de caracterul lor , vreau sa simt adrenalina , iar acest concurs este o provocare mentala ptr mine 🙂

  2. Raspunsul corect este: cryptex
    As vrea sa castig acest voucher deoarece eu si prietenii mei nu prea avem bani pentru a merge la una din camerele misterioase.

  3. Scrisul din prima imagine este “scris in oglinda”, iar raspunsul corect (din a doua imagine) este: Cryptex.
    Deocamdata nu am vizitat nicio camera secreta, dar sper sa o fac curand pentru ca sunt fascinata de mistere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.