Castigator concurs Aeromania, Tuzla – 2015

Inca trei zile pana la evenimentul aviatic de la aeroportul Tuzla, Aeromania – editia din 2015. Aeromania este un spectacol complex organizat de Asociatia Regionala pentru Promovarea Aviatiei cu sprijinul Regional Air Services – Aeroportul Tuzla. Pe 4 iulie, mii de spectatori vor vedea un regal de acrobatie aeriana, concerte, un targ de aviatie, o expozitie de aeronave, masini de epoca si motociclete. Editia din acest an este sprijinita de Timisoreana, Astra Asigurari, Alka, Ana Hotels – Hotel Europa, Monsson, SC Alcovin, Green Group, Nikon, Tiriac Auto si altii. Parteneri media sunt Prima TV, Adevarul, Neptun TV, Radio Vacanta si Radio Constanta, Fusion, 273 Locuri de vizitat in Romania, PS News, Aripi Argintii, Aeronews.ro, Aviatia.ro, Urban.ro, Constanta CityWalk, Info sud-est si Casino. O sa participam si cativa bloggeri constanteni, incercam sa informam in online cititorii si localnicii despre acest eveniment. Din pacate nu am vazut afise prin oras pentru promovarea evenimentului, probabil le-a scapat acest mic detaliu. Imaginati-va cati oameni puteau afla despre acest eveniment daca se plasa un afis mare in centrul orasului sau macar intr-o zona cat de cat populata.

Saptamana trecuta am lansat un concurs pentru o invitatie dubla VIP (permite accesul intr-o zona speciala, mai in fata) oricarui cititor al acestui blog care scrie un comentariu la acest articol. Folosind functia “list randomizer” de pe site-ul random.org am amestecat numele celor trei comentatori si primul aliniat este castigator, in cazul de faza este vorba de d-na Vesa Brindusa. In decursul zilei de astazi voi lua legatura prin email cu dansa ca sa discutam detalii despre cum va intra in posesia invitatiei VIP pentru doua persoane la Aeromania, editia din 2015.

Evenimentul de sambata incepe la ora 16:00 si se termina la ora 21:00. De la joie am aflat ca Regia Autonoma de Transport in Comun, Constanta pune la dispozitie trei autobuse marcate cu afise “Aeromania” si inscriptia “cursa speciala”. Plecarea din Constanta se va face de la gara la orele 15:00, 15:30 si 16:00. La intoarcere vor pleca spre Constanta din aeroportul Tuzla la orele 20.00, 20.30 si 21.00. Accesul este gratuit pentru toti calatorii.

Concurs de fotografie

Aveti ocazia sa participati la un concurs de fotografie cu numele “o altfel de vacanță pe litoral” organizata de Aeromania, cele mai bune imagini surprinse pe 4 iulie 2015 la Aeroportul Tuzla vor beneficia de cadouri pe masura. Concursul “o altfel de vacanta pe litoral – Aeromania!” are loc intre 5 si 12 iulie. Fotografii care vin la Aeromania pe 4 iulie au șansa sa castige de doua ori – imagini unice si premii valoroase. Inscrierile in concurs se fac prin completarea unui formular care poate fi luat de la birourile Regional Air Services. Imaginile vor fi apoi transmise pe email, la adresa pr@regional-air.ro sau concurs@regional-air.ro. Desemnarea castigatorilor are loc pe 15 iulie, ora 12.00. Fiecare concurent poate sa trimita minim 10 imagini sau un material video. Castigatorii celor trei premii beneficiaza de un zbor de agrement sau un salt cu parasuta, un afis cu autografele participantilor, o expozitie in incinta aeroportului si o sticla de vin.

castigator-concurs-aeromania-tuzla-2015-01 castigator-concurs-aeromania-tuzla-2015-02

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.