Castigator voucher – The Escapers (Constanta)

Saptamana trecuta anuntam un concurs cu premii, bine este doar un premiu pentru primul cititor care gaseste rezolvarea si lasa un comentariu despre acest “joc” format din doua indicii si doua poze. Mai multe puteti citi aici.

In decursul unei saptamani, pagina articolului a fost vizitata de 43 de persoane dintre care doar 3 au lasat un comentariu iar durata medie de vizualizare a paginii a fost de 3 minute (Google Analytics). A doua zi am primit primele doua comentarii si am hotarat sa le ascund pentru a-i stimula si pe altii sa rezolve misterul, din pacate doar o persoana a scris un comentariu si asta dupa ce le-am afisat iar pe primele doua, adica aseara. Tind sa cred ca de fapt doar prima persoana care a lasat un comentariu si-a dat interesul sa rezolve misterul “jocului”, ceilalti doi doar au luat rezultat si l-au pus in comentariu. Pacat 🙁

Rezultatul “jocului” este cuvantul Cryptex, un obiect folosit pentru a ascunde mesaje pe baza unui cifru format din litere, iar Andreea A. va gasi astazi in adresa ei de email voucher-ul pentru The Escapers (Constanta) unde poate merge cu 4 prieteni sa evadeze din camera Da Vinci.

Pentru necastigatori, ii felicit pentru participare si in acelasi timp le recomand sa mai revina pe blog, peste vreo 2-3 saptamani voi avea inca un concurs cu unul sau doua bilete VIP la evenimentul aviatic din Tuzla de la inceputul lunii iulie.

Ps. daca aveti cont pe Facebook atunci puteti vizita pagina blog-ului pentru a fii la curent cu ultimele articole publicate sau alte informatii utile 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.