Ce este iubirea (o umila parere)

Probabil te vei regasi in randurile ce urmeaza.

Iubirea incepe de cand te nasti si prima femeie pe care o iubesti este mama ta, sanul ei cald si moale ce iti potoleste foamea. Primele priviri catre o femeie, studierea ei, este tot mama. Mama este prima femeie cu care intri in contact de cand te nasti si pana la pubertate cand curiozitatea te impinge spre explorarea, cunoasterea si a altor femei. Ce-i drept chiar si la o varsta asa de frageda, in context tot femei sunt, cu defectele si calitatile de rigoare specifice varstei.

Dupa mama urmeaza prima fata, primul pupic / sarut, primul gol in stomac la atingerea buzelor unei fete, cand simti ca zbori si toata lumea e a ta, toate astea de la o simpla atingere a buzelor. Plimbare cu ea de mana, privirile celorlalti colegi asupra voastra. Ce sa mai, iubirea la pubertate este precum roua: apare regulat si dispare repede. Si sari din floare in floare ca o albinuta care nu are astampar si cauta floarea cu cel mai bun polen.

Ajungi la un moment dat in adolescenta cand relatiile tale cu fetele incep sa devina mai serioase. Cand simti ca incepi sa nutresti si sa simti sentimente pentru o fata. Sunt profunde uneori, ca la primul pupic / sarut, golurile din stomac sunt mai puternice, mai profunde. Trupul incepe sa iti tremure la vederea femeii tale dezbracata langa tine, simpla plimbare din pubertate se transforma in plimbari lungi cu femeia ta si nopti, zile, saptamani, luni, petrecute alaturi de ea. Mancand cu ea, respirand cu ea, traind cu ea!

Asta este iubirea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.