Ce mai e pe la urgente

Aseara am ajuns iar la urgente. Probleme cu tata. Pe langa mirosul infect de la dezinfectant, transpiratie, si toate cele.. acum sunt doi insi solizi de la Zip Escort ce pazesc intrarea si nu lasa sa intre inauntru decat ranitul si cu un insotitor. Daca te duci la urgente cu 2-3 membrii ai familiei sau prieteni, ei raman ca fraierii afara in vant si ploaie cateva ore pana iese ranitul. Va vine sa credeti? Cand au intrat ai mei erau deja oameni care asteptau de vreo 2 ore sa intre si asistentele ii tot amageau ca mai dureaza putin.

Ambulantele veneau cu boschetari si raniti si logic ca aveau prioritate, cine poate merge si a ajuns pe propriile picioare acolo sa astepte la rand ca vitele.

6 thoughts on “Ce mai e pe la urgente”

  1. Bubu, ce zici tu e teoretic dar practic se intampla altceva, am vazut destule cazuri cat am fost cu ai mei pe acolo.. si gandeste’te ca nu am stat doar 1-2 ore..

  2. De fapt, cand suni la serviciul de ambulanta, tanti aia te intreaba care-i faza. Sunt cazuri in care, ajunsi la spital, pacientii se simt deja mai bine datorita interventiei medicului de pe ambulanta. In cazul in care tu suni ca ai diaree – era un exemplu, cititorilor, va rog nu radeti-, cucoana aia iti zice sa te deplasezi singur la spital, doar n-o veni ambulanta sa-ti infig-un dop in…. ;;) intelegi?:*

  3. cu ambulanta te anunt ca nu vin doar oameni din accidente rutiere.. altii comozi cheama ambulanta si pt ca le cad ouale sa vina cu taxiul sau masina, altii cheama ambulanta sa le ia un bunic/a bolnav si sa il duca la spital ca ei nu au timp de el/ea.. si alte cazuri

  4. Mi se pare normal ca la urgenta sa intre cel care neaparata nevoie si insotitor… doar unul… astfel se evita scandalurile, mirosul si mai urat si aglomeratia… parerea mea. Si da, cred ca in cazul in care vine un ranit dintr-un accident rutier, desi stau de 2 ore la coada, sa intre inaintea mea..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.