Cine are locuri libere in masina?

In perioada asta simt cel mai bine nevoia unei masini personale. Statiunile sunt atat de aproape, dar tot timpul apare problema unui mijloc de transport. Exista trenuri, microbuze si autobuze, dar nimic nu se compara cu libertatea de a pleca la drum cand vrei tu. Ori mijloacele de transport mai sus mentionate au un program de lucru. Zilele astea mi-am adus aminte iar cum este sa vrei o calatorie spontana pana intr-o statiune, dar nu este nimeni cu masina care sa mearga.

Afara este cald, cunoscuti de-ai tai sunt deja pe plaja si danseaza. Normal, faci compromisuri daca vrei neaparat sa ajungi. Gandindu-ma la asta mi-a venit o idee despre o aplicatie. Cum ar fi sa stii ce cunoscuti pleaca cu masina spre vreo statiune (la mare, la munte) si au locuri libere in masina? Nu este cazul sa mentionez ca banii de benzina se dau oricum, nimeni nu traieste gratis pe lumea asta si uneori o companie la drum este numai buna. Apoi poti reduce costurile drumului pe care oricum il faci si cine stie ce surprize se ivesc pe drum sau la destinatie acum ca ai companie.

Ce ziceti, ar prinde?

7 thoughts on “Cine are locuri libere in masina?”

  1. Poti extinde la lista de prieteni facebook, sau ceva in gen. E ca si cum ai pune un status pe o retea de socializare. ideea ar putea avea potential.

  2. eu ma gandeam la oamenii din cercul tau de cunoscuti, asa cum ai o lista pe site-urile de socializare. Nu toti sunt deschisi sa accepte un strain in masina lor, dar o persoana cunoscuta este alta poveste

  3. Ideea e bună, meh. Păcat că au făcut alţii ceva dar la nivel de ţară, uite acilea: 4inmasina.ro.

  4. Rezervare online de loc in masina nu-stiu-cui. Ar merge. Mai ales ca vine Liberty Parade si alte evenimente. Sau cand pleaca cineva la concert in Bucuresti, poate ai si tu aceeasi destinatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.