Cinematograful Florin Piersic

Este vorba despre fostul cinematograf Republica situat in piata Mihai Viteazu, nr. 11, in spatele statuii. Trec zilnic prin zona si curiozitatea m-a “impins” sa intru, vroiam sa vad cum este in interior. In acea zi rula filmul Dupa dealuri in regia lui Cristian Mungiu. Ultimele doua filme pe care le-a regizat n-am apucat sa le vad la cinema (4 luni 3 saptamani si 2 zile, Amintiri din epoca de aur) si mi-a parut rau, dar m-am “revansat” acum.

Biletul la pret intreg costa 8 lei, pentru studenti este 5 lei. Un chilipir daca stau sa ma gandesc cat se plateste la celelalte cinematografe situate in mall-uri (peste 16 lei). Ma asteptam sa gasesc o sala saracacioasa si mica, dar am fost placut surprins. Este adevarat ca ruleaza doar 2-3 filme pe zi deoarece exista o singura sala, dar experienta merita din plin. In incinta cladirii este si un bar cu mese. Ecranul este mare, filmul difuzat in format digital sau 3D, sunetul dolby surround, sala curata si incapatoare.

Mai jos am adaugat doua poze facute cu telefonul, de abia astept sa-i mai calc pragul inca o data.

cinematograf-florin-piersic-cluj-napoca-01 cinematograf-florin-piersic-cluj-napoca-02

One thought on “Cinematograful Florin Piersic”

  1. Dar e naspi pentru ca popcornul e scump, cantitatea prea mica, sucurile de cacao…etc.Si sa nu uitam ca sala nu are incalzire si mori in ea iarna. Eh, pana la urma, exista avantaje si dezavantaje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.