Ciunga de 2 lei

Mai tineti minte “ciunga” din copilarie in forma de tigara? Inconfundabilul gust de indulcitor ce disparea dupa 5-10 minute si guma devenea tare si greu de mestecat. Daca flencaneai cateva ore pe maidan te durea maxilarul. Dar noi copii copaci si fosti pionieri sau soimi ai patriei ne multumeam cu ce se gasea dupa revolutie prin buticuri. Am gasit azi la o alimentara ceva asemanator, singura diferenta e ambalajul ce nu mai imita o tigara din motive lesne de inteles. Insa e aceasi guma de 2 lei (0,2 RON) ce isi pierde gustul in 2 minute si se face tare si greu de mestecat.

5 thoughts on “Ciunga de 2 lei”

  1. Preferam gumele de mestecat cu abtipilduri…faceam colectie….Oricum mi se pare o prostie sa faci ceva dedicat copiilor in forma de tigara…puteau sa aleaga orice alta forma mai fireasca …..

  2. tentativele astea de gume sunt periculoase… instiga copii la fumat ! …..deci ar trebui ca guvernul sa interzica aceste gume… in scurt timp vor ajunge mai populare ca tigarile si chiar le vor inlocui 😀 se stie dorinta crescuta de a mesteca/fuma ceva interzis :))

  3. Anaaa. ce imi mai placeau astea.
    Tin minte cand eram mai mica si mergeam pe la tzara imi luam dastea si ma duceam la bunicamea si cand ma vedea ma certa si dupa ce mi`o lua din gura isi dadea seama k era o gluma si imi dadea bani sa`mi mai iau:)))))
    Ce vremuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.